Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Heren Nieuwe designermerken

Igrien, Creative Campaigns Designer

Een nieuw jaar, een nieuwe garderobe. Deze maand mogen wij weer een aantal nieuwe merken toevoegen aan ons aanbod. Van de logo-prints van Versace tot de industriele looks van Off-White: wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Dit zijn onze nieuwe merken.

Versace

De lente/zomer 2018 collectie opende vorig jaar in Milaan met een scherpe serie krijtstreep-pakken. Een ode aan de eerste collectie van Versace, maar ditmaal in een nieuw jasje. De nieuwe collectie brengt ons terug naar het retro Versace gevoel. Logo's, grafische medusaprints, tracksuits en zelfs een gouden lurex-pak - helemaal jaren 80. Dit seizoen presenteren wij de Versace lente/zomer 2018 collectie online én in de winkel.

Bekijk Versace

Paul Smith

In de collectie van Paul Smith vind je - zoals je van het merk verwacht - een rijk kleurenpalet. Geprinte T-shirts, gekleurde sokken en stijlvolle accessoires: je maakt er je outfit helemaal mee af. Je vindt de collectie van Paul Smith dit seizoen inclusief lederwaren en sieraden online én in de winkel.

Bekijk Paul Smith

Corneliani

Het merk Corneliani staat voor stijl en kwaliteit. Van luxueuze wollen blazers tot stijlvolle jassen en overhemden. De collectie ademt Italiaans vakmanschap en elegantie. Je vindt de collectie van Corneliani dit seizoen online én in de winkel.

Bekijk Corneliani

Y-3

Y-3 van ontwerper Yohji Yamamoto is al decennialang een streetwear favoriet onder designerliefhebbers. Yamamoto beschrijft zijn merk als 'easywear'. Je herkent het merk aan de sportieve stijlen en urban ontwerpen. Dit seizoen presenteren wij de Y-3 lente/zomer 2018 collectie in de winkel én online.

Bekijk Y-3