Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Be all of you Trend: eigenzinnige prints

Rachelle, Content creator designermode

Van een luipaarddessin en trendy ruitenmotief tot uitdagende logoprint. Kan je niet kiezen? Ga dan voor print op print – alles kan en mag dit seizoen.

Trend: logomania

Een trend waar je dit seizoen niet omheen kan is de logoprint. Designermerken als Gucci, Balenciaga en Off-White pronken met hun logo's op T-shirts, truien én zelfs accessoires.

Verwerk de logotrend op een wat subtielere manier in je outfit door te kiezen voor een T-shirt met funky designerlogo en combineer het met een mooie jeans of een witte broek voor een meer casual vibe.

Trend: print op print

Print op print combineren kan uitdagend zijn. Maar als je voor een outfit kiest in één dezelfde print, zit je altijd goed. Ook door in hetzelfde kleurenpalet te blijven kan het nooit misgaan met een print op print outfit.

Wil je jezelf nog meer uitdagen dit seizoen met verschillende prints? Dan is de truc om te kiezen voor prints in verschillende groottes.

Print accessoires

De periode dat het designerlogo klein en subtiel gebruikt werd, is nu echt verleden tijd. Ook accessoires zoals tassen, petten en riemen staan vol logo's. Met deze grote Balenciaga shopper en trendy pet van Filling Pieces zet je een duidelijke toon voor dit voorjaar.

Be all of you Nieuwe collectie

Klaar voor het nieuwe seizoen? Hul jezelf in de nieuwste items van onze topmerken.