Devotion

Devotion is opgericht in 2001 en heeft sindsdien de wereld kennis laten maken met ‘Grecian chic’. De in Athene geboren ontwerpster voorziet al haar collecties van een vrouwelijke en verleidelijke stijl met scherpe lijnen én een Griekse touch.

Devotion

20 artikelen
  • Zomerjurken
  • A-lijn jurken
  • Maxi jurken
  • Tuniekjurken
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Devotion bij de Bijenkorf

Devotion is het meest vernieuwende bohemien modemerk van het moment. Het Griekse familiebedrijf heeft de wereld kennis laten maken met “Grecian chic”. Authentieke Griekse patronen en traditionele silhouetten worden in een modern jasje gegoten. In Nederland werd Devotion ongekend populair nadat prinses Amalia een Devotion jurk droeg voor de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix. Vele BN’ers volgden en de jurk groeide uit tot een enorme social media hit. Maar Devotion is meer dan een rage. De kwaliteit van de materialen is onberispelijk en de pasvormen zijn zeer innovatief.

Klaar voor de zomer met de strandmode van Devotion

Bij de Bijenkorf verkopen we de strandmodecollectie van Devotion. Ons assortiment varieert van zwierige maxi jurken tot vrouwelijke A-lijn jurken en tuniekjurken die je prima over je bikini kan dragen. Natuurlijk bieden we ook de rokken van Devotion. Kan jij ook niet wachten totdat het lekkere weer aanbreekt en je in je Devotion outfit over het strand kan flaneren?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl