Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Addict Lip Maximizer - Vollermakende Lipgloss

45,-
DIORDIOR Addict Lip Maximizer - Vollermakende Lipgloss207009029325006

Kleur013 Beige

013 Beige
Maat6 ml
Online nog 5 beschikbaar

Ontdek Dior Addict Lip Maximizer, de vollermakende lipgloss van Dior met een formule die voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Deze lipverzorging, verrijkt met kersenolie en hyaluronzuur, biedt 24 uur** lang een hydraterende werking op de lippen.

De Dior Addict Lip Maximizer lipgloss is vernieuwd in een reeks van kleuren en in verschillende finishes met een spiegelglans: transparant, intens, glinsterend en holografisch. De lippen zijn gladder, gehydrateerd en lijken onmiddellijk en langdurig voller.

De huls van de Dior Addict Lip Maximizer is ook vernieuwd en is versierd met de letters DIOR in reliëf in de sfeer van logomania.

* Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
** Instrumentele test met 30 personen.

Gebruikstips:
1. Kan afzonderlijk worden gedragen voor een lipgloss-effect met spiegelglans.
2. Kan als primer worden gedragen door het overtollige product te verwijderen voordat de lipstick wordt aangebracht, voor gladde en gehydrateerde lippen.

WAARSCHUWING
Alleen voor uitwendig gebruik op niet-geïrriteerde lippen. Vermijd contact met de ogen. Stop het gebruik direct in geval van irritatie anders dan een licht tintelend gevoel of plaatselijke warmte die aan het product is gekoppeld.

DIOR45,-

Addict Lip Maximizer - Vollermakende Lipgloss