Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Capture Totale Hyalushot

102,-
DIORDIOR Capture Totale Hyalushot 207009005426015
Maat15 ml
Online nog 4 beschikbaar

Capture Totale Hyalushot is de eerste multi-rimpel corrector van Dior die de zichtbaarheid van bestaande rimpels en de eerste tekenen van beginnende rimpels aanpakt.

Het product bestaat voor 97%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en richt zich op de 8 rimpelzones van het gezicht: voorhoofdsrimpels, fronsrimpels tussen de wenkbrauwen, kraaienpootjes in de buitenste ooghoeken, verticale rimpels die dieper worden op de jukbeenderen, bunny lines op de boven- en zijkant van de neus, rimpels op de bovenlip (ook wel rokerslijntjes) en marionetlijnen in de onderste mondhoeken.

De formule van de corrector, die een duo van hyaluronzuren, een peptide en een longoza-extract uit de tuinen van Dior in Madagaskar bevat, werkt direct en na verloop van tijd om de huid gladder en voller te maken.

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. De resterende 3% draagt bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.

Gebruikstips:
1. Definieer de gezichtscontouren met Capture Totale Le Sérum.
2. Breng Capture Totale Hyalushot aan voor een intensieve huidverzorging die rimpels gericht aanpakt.
3. Breng vervolgens de Capture Totale Verstevigende & Rimpelcorrigerende Crème aan en strijk middels buitenwaartse bewegingen glad over het gezicht.
4. Maak het ritueel compleet met het Capture Totale Super Potent Eye Serum: breng 's ochtends en 's avonds aan vanaf de slaap tot de binnenste ooghoeken terwijl je lichte druk uitoefent met de applicator.

DIOR102,-

Capture Totale Hyalushot