DIOR

Dior Addict Lipstick - The Atelier of Dreams Limited Edition

42,5034,-20%
DIORDIOR Dior Addict Lipstick - The Atelier of Dreams Limited Edition207009023998000

Kleur680 Rose Fortune

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat3,2 gram
Maat3,2 gram
Dior Addict, de glanzende lipstick van Dior, is vernieuwd in een navulbare ultra-couture huls. De formule bestaat voortaan voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, hydrateert de lippen gedurende 24 uur** en geeft deze een glans die 6 uur*** lang houdt. Speciaal voor de feestdagen heeft Dior 4 nieuwe, limited edition kleuren uitgebracht.
De ultrasmeltende en fijne textuur glijdt over de lippen voor een onmiddellijk gevoel van comfort. De lipstick Dior Addict is verrijkt met bloemenwas van jasmijn en plantaardige oliën om de lippen te sublimeren en ze te sieren met intense kleuren.
De Dior Addict lipstickhuls is bekroond met een zilverkleurige parel, gegraveerd met de initialen ""CD"" en bedrukt met het Dior Oblique-logo, wat voor een elegante uitstraling zorgt.
De navulbare Dior Addict lipstick maakt deel uit van het eco-design initiatief van het Huis Dior.
* Waarde berekend op basis van de norm ISO 16128-1 en ISO 16128-2. De overige ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijkheid en de stabiliteit van de formule.
** Instrumentele test met 10 personen.
*** Klinische test met 25 personen.

Gebruikstips:
- Prime en exfolieer de lippen met de Lip Sugar Scrub en verwijder vervolgens overtollig product.
- Hydrateer de lippen en geef ze volume met het Dior Addict Lip Maximizer Serum.
- Breng twee lagen Dior Addict in het midden van de lippen aan, tot aan de cupidoboog en blend deze vervolgens uit naar de buitenste hoeken, of breng naar wens in één enkele beweging aan, voor een ultraglanzende kleur en gehydrateerde lippen die comfortabel aanvoelen."

Bekijk meer