Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dior Backstage Eye Palette

61,-
DIORDIOR Dior Backstage Eye Palette207009042826090

Kleur002 Smoky Essentials

002 Smoky Essentials
Maat10 gram
Online nog 4 beschikbaar

Laat al jouw oogmake-updromen uitkomen met het Dior Backstage Eye Palette: dit multifunctionele palette bevat een oogmake-upprimer en acht oogschaduws om op de oogleden aan te brengen en te gebruiken om de ogen te contouren of als eyeliner.

De oogschaduws komen in een neutrale, universele of ultra-gepigmenteerde kleur met een parelmoeren, matte of metallic finish, afhankelijk van het gekozen palette. De oogschaduwkleuren van elke harmonie in het Dior Backstage Eye Palette zijn ontworpen om bij elke huidskleur te passen. Ontdek de tijdloze paletten 001 Nude Essentials en 002 Cool Neutrals, evenals de limited editions om te dragen volgens de seizoenen en trends.

Gebruikstips:
1. Breng de primer aan op het gehele bovenste ooglid.
2. Voeg kleur toe aan het ooglid met een lichte tint door het hele wenkbrauwbot.
3. Breng een diepere tint aan langs de wimperlijn en in de buitenste ooghoek om de look te accentueren.
4. Breng een donkerdere tint aan onder de ogen en blend om de ogen te accentueren.

Voor een natuurlijke look:
1. Breng een diepere tint aan op het gehele bovenste ooglid om de ogen te openen, en breng vervolgens een donkerdere tint aan langs de wimperlijn om te definiëren.
2. Breng highlights aan door een lichtere tint onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek aan te brengen om de ogen groter te laten lijken.

Voor een verfijnde look:
1. Breng een intensere tint aan over het hele bovenste ooglid om de ogen te openen, en breng vervolgens een donkerdere tint aan langs de wimperlijn om deze te definiëren."


DIOR61,-

Dior Backstage Eye Palette