Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dior Backstage Face & Body Foundation

49,-
DIORDIOR Dior Backstage Face & Body Foundation206709011106090

Kleur10N Neutral

10N Neutral
Maat50 ml
Online nog 1 beschikbaar
Sublimeer jouw gezicht en lichaam dankzij de Dior Backstage Face & Body Foundation met een natuurlijke finish of hoge perfectie, afhankelijk van de gewenste dekking.

Deze vloeibare foundation glijdt over de huid voor een stralende make-up finish en een second-skin sensatie. De teint lijkt egaal en gladgestreken. Imperfecties en oneffenheden zijn zichtbaar vervaagd.

De langhoudende Dior Backstage Face & Body Foundation is bestand tegen specifieke omstandigheden zoals contact met water en hoge temperaturen. De foundation bestaat voor 94%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en hydrateert de huid de hele dag door.

* Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijkheid en de stabiliteit van de formule. 

Gebruikstips:
LICHTE DEKKING
Dep met gebruik van de vingers lichtjes een dunne laag foundation op het gezicht en masseer vervolgens het product in op de huid.

MEDIUM DEKKING
Breng twee dunne lagen foundation aan na elkaar. Blend telkens vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe met de Dior Backstage Brush N°11.

VOLLEDIGE DEKKING MET HOGE PERFECTIE
Breng tot 3 dunne lagen foundation aan door middel van kleine, ronddraaiende bewegingen.

DIOR49,-

Dior Backstage Face & Body Foundation