Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dior Forever Natural Bronze Glow - Limited Edition

64,-
DIORDIOR Dior Forever Natural Bronze Glow - Limited Edition207009043526090

Kleur031 Coral Bronze

031 Coral Bronze
Maat8 gram
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat8 gram

Creëer een stralende zongebruinde teint met de Limited Edition Dior Forever Natural Bronze Glow, het healthy glow poeder dat uit 4 kleuren bestaat – een satijnachtige bronzer, een matte contourende poeder, een levendige blush en een highlighter – om de teint te sublimeren met een natuurlijke, sun-kissed finish.

Het fijne en lichte poeder is in perfecte balans met de huid en zorgt voor een onberispelijke, lichte make-upfinish.

Dior Forever Natural Bronze Glow, verrijkt met irisextract dat van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bijdraagt aan het comfort van de huid, bestaat voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.

Gebruikstips:
Breng de Dior Forever Natural Bronze Glow poederbronzer met een kabuki kwast aan op de jukbeenderen, de neusbrug en de bovenkant van het voorhoofd om een stralende gebruinde finish te creëren met een natuurlijke healthy glow, terwijl het gezicht tegelijkertijd structuur krijgt.