Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dior Forever Natural Nude - Foundation

60,-
DIORDIOR Dior Forever Natural Nude - Foundation206809094700000

Kleur1N

1N
Online nog 1 beschikbaar

De Dior Forever foundation heeft de natuurlijke teint herontdekt met Natural Nude: 24 uur* lang perfectie met het gevoel van een onopgemaakte huid dankzij de formule die voor 96%** is verrijkt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een geconcentreerde florale verzorging.

Fris en vederlicht, de textuur van Dior Forever Natural Nude foundation geeft een natuurlijke en stralende finish zonder masker-effect, waardoor de huid van 's ochtends tot' s avonds kan ademen. De teint is 24 uur lang onberispelijk egaal.* De huid is gehydrateerd*** en stralend, alsof ze voller is.

Resultaten: Gedurende 24 uur* is de teint perfect egaal, stralend en natuurlijk ogend. De frisse en vederlichte textuur, met een hoge concentratie aan water, laat de huid ademen en hydrateert 24 uur lang.** Naast een directe verzorging, is de Dior Forever Natural Nude foundation verrijkt met florale huidverzorging, om iedere dag een mooiere en sterkere huid te onthullen.

Zichtbare resultaten na 4 weken gebruik:

- Gehydrateerde huid + 36%****
- Verbeterde uitstraling van de huid + 24%*****
- Egalere huid + 38%*****
- Strakker uitziende poriën + 23%*****
- Verbeterde kwaliteit van de teint + 34%*****

Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Formule: Voor 96% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong**, wordt de frisse, vederlichte emulsie-achtige textuur geabsorbeerd bij het aanbrengen en laat de huid ademen.

De formule is geconcentreerd met florale verzorging en heeft in de kern een SKIN-REVIVING COMPLEX dat bestaat uit 3 weldadige bloemen: extracten van Oost-Indische kers, viooltjes en hibiscusbloemen, voor een mooiere, sterkere huid, dag in dag uit. Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Kleuren:
17 op maat gecreëerde kleuren voor alle vrouwen. Peter Philips, sinds 2014 Creative & Image Director voor Dior Make-up, heeft een ongeëvenaarde kennis over de huid en hoe deze kan worden verbeterd. De reeks van Dior Forever Natural Nude-tinten werd daarom zorgvuldig ontworpen om bij iedere huidskleur te passen.

* Instrumentele test bij 20 personen. ** Aantal berekend op basis van de ISO 16128-1 en ISO 16128-2 norm. Waterpercentage inbegrepen. De overige ingrediënten helpen de zintuiglijke aantrekkingskracht en integriteit van de formule in de loop van de tijd te optimaliseren. *** Instrumentele test bij 10 personen. **** Instrumentele test bij 10 personen na 24 uur. ***** Klinische test bij 33 vrouwen gedurende 4 weken.

Bepaal de intensiteit van je huid: tussen 0 (de lichtste) en 9 (de donkerste).
Kies vervolgens de ondertoon van je huid:
Als je huid zelden bruin wordt, heb je een KOELE ondertoon.
Als je huid vrij gemakkelijk bruin wordt, heb je een NEUTRALE ondertoon.
Als je huid gemakkelijk bruin wordt, heb je een WARME ondertoon.
Het duurt enkele minuten voordat iedere foundation de volle intensiteit op de
huid onthult.
Zorg er dus voor dat je de formule volledig laat drogen na het aanbrengen om je perfecte
match te vinden.

DIOR60,-

Dior Forever Natural Nude - Foundation