Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé - Multiparel Applicator massagetool

111,-
DIORDIOR Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé - Multiparel Applicator massagetool206609017300000
Online nog 1 beschikbaar

Le Pétale Multi-Perlé is geïnspireerd op de huidweefsel-massagetechnieken van het Dior Instituut. De massagetool is speciaal ontwikkeld om te worden gecombineerd met Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Advanced Serum om de doeltreffendheid te versterken.

Tijdens dit ongekende massageritueel van Dior, stimuleren de 21 keramische parels van Le Pétale Multi-Perlé de huid diepgaand. Deze goudkleurige metalen massagetool werkt in perfecte harmonie met de huid en zorgt voor een verkoelend effect. De tool helpt het gezicht te modelleren en de huid te stimuleren om verzorging te bieden die even doeltreffend en intensief is als een behandeling van het Dior Instituut.

Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé wordt gebruikt op het gezicht en de hals. Om de zintuiglijke ervaring te optimaliseren met een verkoelend effect, leg de massagetool voor gebruik in de koelkast.

Een verhoogde effectiviteit van Dior Prestige La Micro-Huile de Rose met Le Pétale Multi-Perlé: een intenser herstellend effect en een meer zichtbare correctie van de tekenen van huidveroudering. Le Pétale Multi-Perlé verbetert de doeltreffendheid van La Micro-Huile de Rose Advanced Serum met:
+ 55% op de zichtbaarheid van rimpels *
+ 50% op de liftende aspecten van de huid *
+ 51% op de veerkracht van de huid*
+ 53% op de stevigheid van de huid *

* Ten opzichte van La Micro-Huile de Rose Advanced Serum zonder gebruik van Le Pétale Multi-Perlé. Klinisch getest door middel van zelfscore door 32 vrouwen gedurende 4 weken.

DIOR111,-

Dior Prestige Le Pétale Multi-Perlé - Multiparel Applicator massagetool