Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Diorshow 5 Couleurs - Oogschaduwpalette

73,-
DIORDIOR Diorshow 5 Couleurs - Oogschaduwpalette206709010956090

Kleur669 Soft Cashmere

669 Soft Cashmere
Online nog 1 beschikbaar

De Diorshow 5 Couleurs oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in verschillende harmonieën die levendige kleuren onthullen in een ultra-romige en comfortabele textuur. Een ruim assortiment van kleuren om moderne make-up looks te creëren, geïnspireerd op de couture items van het Huis Dior.

De oogschaduws combineren een intense kleur met comfort dankzij de formule verrijkt met korenbloemextract. De oogschaduw heeft een matte, satijnen, parelmoeren, metallic of glitterachtige finish, afhankelijk van het gekozen palette.

De case straalt een uitgesproken couture stijl uit met moderne design en de initialen ''CD'' op de voorzijde. De case van dit oogschaduwpalette bevat twee eenzijdige applicators om de oogschaduws aan te brengen en te blenden.

Gebruikstips:
Voor een natuurlijke look:
1. Breng de medium kleur met de brede foamapplicator op het gehele ooglid aan om de blik te openen.
2. Breng vervolgens de donkerste kleur met de fijne foamapplicator langs de wimperlijn aan om te definiëren.
3. Gebruik het schuine schaduwpenseel om de lichtste kleur onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan te brengen voor het verhelderen van de ogen en openen van de blik.

Voor een elegante look:
1. Breng de medium kleur met de brede foamapplicator op het gehele ooglid aan om de blik te openen, en breng vervolgens de donkerste kleur met de fijne foamapplicator langs de wimperlijn aan om de blik te definiëren.
2. Blend over het gehele ooglid en naar buiten toe met behulp van het blending penseel.
3. Gebruik de brede foamapplicator om de lichtste kleur onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan te brengen, om deze te highlighten en nog meer contrast en structuur te creëren.

DIOR73,-

Diorshow 5 Couleurs - Oogschaduwpalette