DIOR

Diorskin Forever Cushion - poeder

66,-
DIORDIOR Diorskin Forever Cushion - poeder206809021900000

Kleur010 Fair

010 Fair
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat10 gr
Maat10 gr
Het eerste* losse poeder dat make-up fixeert en de teint een subtiele, fluweelzachte glow geeft zonder poederachtig effect. Dit losse poeder met een frisse en zijdezachte textuur zit in reisvriendelijke couture doosje en werkt in harmonie de huidskleur voor een egale, matte en natuurlijk levendige teint, ongeacht de omstandigheden.

Het losse poeder is verrijkt met water en geformuleerd met wild viooltjesextract. Het poeder respecteert de huid en verbetert de kwaliteit van de teint. Dermatologisch getest - niet-comedogeen (verstopt de poriën niet).

Het losse poeder is perfect om overal mee naartoe te nemen: het compacte doosje heeft een gestikte deksel, voor make-up dat zowel praktisch als stijlvol is.

Resultaten:
- Een natuurlijk matte en stralende teint de hele dag door.
- Een perfect egale teint.
- Een resultaat dat perfect aansluit op de huid.

Het losse poeder van Dior Forever Cushion Powder zorgt voor een stralende, matte gloed, vervaagde oneffenheden en de finish van een perfecte teint dankzij de werkelijk innovatieve formule verrijkt met water voor een betere samensmelting met de huid.

2 tinten:
Dior Forever Cushion Powder is verkrijgbaar in twee tinten die speciaal zijn ontwikkeld om bij verschillende huidskleuren te passen, voor een perfecte toon-op-toon match of voor kleurcorrectie met de lavendel tint. Dit poeder kan worden aangebracht als een finishing touch na één van de Dior Forever foundations, of om de fluweelzachte perfectie van de teint te fixeren en versterken.

Het doosje:
Het iconische cannage-motief, kenmerkend voor het Huis Dior, siert het doosje van dit eerste reisvriendelijke losse poeder, Dior Cushion Powder, voor een doosje met een luxe couture stijl.

Gebruikstips:
- Schud het doosje lichtjes, en tik daarna zachtjes met het sponsje op het gaas om de perfecte hoeveelheid poeder op te nemen.
- Sluit het klepje na elk gebruik zodat de formule vers blijft.

* Bij Dior.

Bekijk meer