Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dreamskin 1-Minute Mask - Gezichtsmasker

72,-
DIORDIOR Dreamskin 1-Minute Mask - Gezichtsmasker207009016300000
Maat75 ml
Online nog 1 beschikbaar
In het hart van de formule zitten twee uitzonderlijke werkstoffen van natuurlijke oorsprong: opilia, met perfectionerende eigenschappen, en longoza, een bloem die bekend staat om haar uitzonderlijke anti-ageing kracht.

Dankzij de verzachtende jojoba-olie geeft de formule een nog intenser gevoel van comfort. De wetenschap van Dior heeft de beste exfoliërende werkstoffen geselecteerd (glycolzuur, citroenzuur (AHA) en zuren van bloemen) en heeft deze op optimale wijze geconcentreerd om de huid in slechts 1 minuut een metamorfose te geven. De transformatie is spectaculair: de teint wordt verlicht, imperfecties vervagen en de huid straalt op natuurlijke wijze. Het effect van een 'nieuwe huid' in recordtijd.

De perfectionerende formule van deze verzorging is verrijkt met voedende karitéboter, Alpenwater dat rijk is aan mineralen en vitamine B3 om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te bevorderen. De frisse, ultra-zintuiglijke formule, gecombineerd met longoza en opilia, krachtige ingrediënten van natuurlijke oorsprong, helpt om de huidkwaliteit te verbeteren en donkere vlekken te verminderen*.

* In-vitrotest op ingrediënten.

Gebruikstips:
1. Breng het product twee tot drie keer per week aan na je dagelijkse verzorgingsroutine.
2. Masseer de textuur in op het gehele gezicht totdat deze in een fijne, witte crème veranderd.
3. Laat 1 minuut rusten en spoel vervolgens af met water.
DIOR72,-

Dreamskin 1-Minute Mask - Gezichtsmasker