Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Forever Couture Luminizer

55,-44,-
DIORDIOR Forever Couture Luminizer207009010300000

Kleur05 Rosewood Glow

05 Rosewood Glow
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

De Dior Forever Couture Luminizer highlighter onthult een spectaculaire iriserende finish en versterkt de uitstraling van de teint.

Geconcentreerd in parelmoerpigmenten met een multidimensionale glans en samengesteld uit 95% pigmenten van natuurlijke oorsprong, smelt dit highlighting poeder naadloos samen met de huid en blijft deze perfect zitten van 's ochtends tot 's avonds.

De highlighter, verrijkt met een extract van wilde viooltjes, beschermt de natuurlijke hydratatie van de huid, waardoor comfort de hele dag wordt gegarandeerd.

Niet-comedogeen (verstopt de poriën niet). Dermatologisch getest.

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. Parelmoerpigmenten met een iriserende multidimensionale glans perfectioneren de teint direct met een spectaculaire uitstraling. Het gezich is de hele dag stralend, helder en voelt comfortabel aan. Dit vernieuwde* highlighting poeder is geconcentreerd in parelmoerpigementen en smelt perfect samen met de huid dankzij de unieke formule die voor 95%** uit pigmenten van natuurlijke oorsprong bestaat.

Verrijkt met een extract van wilde viooltjes, beschermt het poeder de natuurlijke hydratatie van de huid voor sensationeel confort gedurende de dag.

* Bij Dior.
** Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. Dior Forever Couture Luminizer is verkrijgbaar in 6 iriserende kleuren die de huid sublimeren, voor een multidimensionaal effect met een spectaculaire iriserende finish.

Gebruikstips:
- Breng met behulp van het Dior Backstage Blushpenseel nr. 16 de Dior Forever Couture Luminizer highlighting poeder lichtjes aan op de hooggelegen delen van het gezicht
- Maak het geheel af met een kleine hoeveelheid poeder op de cupidoboog voor een stralend effect