Winkels & Openingstijden
Klantenservice

DIOR

Forever Cushion Powder Golden Nights Collectie - Limited Edition poeder

59,-
DIORDIOR Forever Cushion Powder Golden Nights Collectie - Limited Edition poeder206809050800000
Het 1ste* losse poeder dat make-up fixeert en de teint een subtiele, fluweelzachte gloed geeft zonder poederachtige effect. Deze losse poeder is voor de feestdagen verrijkt met goudkleurige glitters om de kwaliteit van de huid te perfectioneren en zodat je er de hele nacht lang oogverblindend uit kunt zien.

De losse poeder in cushionformaat is de finishing touch voor jouw make-uplook tijdens de feestdagen. De poeder onthult een frisse en zijdezachte textuur op de huid: de met water doordrenkte formule is verrijkt met wild viooltjesextract dat de natuurlijke eigenheid van de huid respecteert en de kwaliteit van de teint verbetert. De teint oogt egaal en mat, en straalt met gouden gloed.

De Dior Forever Cushion Powder losse poeder kan afzonderlijk worden aangebracht in de ochtend om make-up te fixeren en de teint te verfraaien met een stralende matte glow. Bovendien is de losse poeder ook de ideale oplossing voor onderweg om je make-up bij te werken en om de teint op elk moment van de dag op te frissen.

In combinatie met de Dior Forever foundation laat de Cushion Powder de perfectie van de finish nog beter uitkomen en helpt het om de fixatie van de make-up de hele dag lang te verbeteren.

Gebruikerstips:
1. Schud het doosje lichtjes, en tik daarna zachtjes met het sponsje op het gaas om de perfecte hoeveelheid poeder op te nemen.
2. Sluit het klepje na elk gebruik zodat de formule vers blijft.

Bekijk meer