Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Forever Skin Glow Foundation

60,-
DIORDIOR Forever Skin Glow Foundation206809030900000

Kleur0.5N - Neutral

0.5N - Neutral
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Dior Forever Skin Glow is de stralende foundation van Dior die de teint 24 uur* lang een hoge perfectie biedt. De formule bestaat voor 86%* uit een florale huidverzorgingsbasis waardoor deze vloeibare foundation de huid intensief hydrateert, de huid laat ademen en de kwaliteit van de huid langdurig verbetert.

De Dior Forever Skin Glow foundation is geformuleerd om zelfs in warme en vochtige omstandigheden stand te houden en onthult een stralende make-upfinish gedurende de hele dag. De teint wordt geëgaliseerd en de huid lijkt gladgestreken. Deze nieuwe generatie clean** foundation is samengesteld met een strikte lijst van ingrediënten. De Dior Forever Skin Glow is verrijkt met extracten van iris, wilde viooltjes, hibiscus en Oost-Indische kers en zorgt dag na dag voor een mooiere huid.

Niet comedogeen. Getest op een gevoelige huid. Geformuleerd met een bescherming tegen UVA, UVB en blauw licht.

VOORDELEN
Dior Forever zorgt voor een onberispelijke teint met 24 uur* stralende en hoge perfectie, zonder maskerend effect. De huid is onmiddellijk egaler en stralend. Deze foundation met een concentratie van florale huidverzorging verbetert zichtbaar de kwaliteit van de huid, dag na dag. In slechts 1 week is de huid zichtbaar meer gehydrateerd en voller***. In slechts 1 maand is de huid mooier en stralender***.

FORMULE
De Dior Forever Foundation is samengesteld op basis van pigmenten van minerale oorsprong die zich aanpassen aan de natuurlijke kleur van de huid en 24 uur* lang kleurbehoud bieden.

Dior streeft naar duurzame schoonheid: deze nieuwe generatie clean** foundation onthult een verantwoorde formulering die volledig voldoet aan het Dior handvest, door de volgende ingrediënten uit te sluiten: parabenen, aluminiumzouten, diëthylftalaat, BHA en cyclische siliconen. Lees hieronder meer over de volledige lijst van uitgesloten ingrediënten**. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten garanderen optimale veiligheid en buitengewone zuiverheid. De verpakking is verantwoord, recyclebaar en gemaakt van gerecyclede materialen****.

De concentratie van florale huidverzorging wordt onthuld in het hart van de foundation: wilde viooltjes voor hydratatie, hibiscus voor de stimulatie van celvernieuwing, Oost-Indische kers voor een stralende teint en iris voor haar beschermende eigenschappen. Deze florale extracten verbeteren de kwaliteit van de huid en behouden de hydratatie, voor een zichtbaar mooiere huid dag na dag.

KLEUREN
Meer dan 40 kleuren die 24 uur* lang hoge perfectie bieden dankzij een minerale coating van pigmenten. 100%***** van de vrouwen heeft haar kleur gevonden met Dior Forever. Kleuren zijn niet veranderd: indien u Dior Forever al eerder heeft gebruikt, bestel uw gebruikelijke kleur.

* 24 uur draagcomfort: instrumentele test met 20 vrouwen. Florale huidverzorging: het minimale percentage dat gebruikt wordt als foundation basis zorgt dat de huid gehydrateerd blijft voordat kleur wordt toegevoegd.
** Clean: een strikte selectie van ingrediënten. Deze nieuwe generatie foundation onthult een nieuwe Dior formule door de volgende ingrediënten in de formule uit te sluiten:
*** Hydratatie: consumententest met 106 vrouwen. Schoonheid en uitstraling: zelf-evaluatie door middel van een vragenlijst met 31 vrouwen.
**** De glazen flacon van de Forever foundation bevat 15% gerecycled glas en de plastic dop bestaat voor 100% uit gerecycled plastic.
***** Eerste Dior studie uitgevoerd bij 110 vrouwen die representatief zijn voor de 110 huidskleuren waarnaar de wetenschap verwijst.

Gebruikstips:
- Begin met het aanbrengen van de foundation door deppende bewegingen te gebruiken op de zones die gecorrigeerd moeten worden
- Blend vervolgens de foundation door deze glad te strijken
- Voor een volledige, egale dekking van het hele gezicht kunt je een foundationpenseel gebruiken