Forever Skin Veil SPF20 Primer

49,-2022-12-02T13:16:46.627Z49
DIORDIOR Forever Skin Veil SPF20 Primer 206809026700000
Maat30 ml - navulbaar
Dior tilt langhoudende perfectie naar een hoger niveau met de Dior Forever Skin Veil SPF 20, de eerste* make-up primer met 24 uur langhoudende resultaten en hydratatie**, die correctie, bescherming en een stralende glow biedt in één applicatie. De eerste* primer die langhoudende perfectie biedt dankzij de lichte romige textuur die de teint corrigeert, gladmaakt, egaliseert en verheldert voor een perfecte huidtextuur gedurende de hele dag lang.

Verrijkt met verhelderende oliën, onthult deze make-up primer een natuurlijk levendige gloed gedurende 24 uur lang.** Het verlengt de langhoudendheid van de make-up en verbetert de schoonheid van de huid onder alle omstandigheden.

Verkrijgbaar in een verhelderende universele tint die onder de Dior Forever-foundation kan worden aangebracht om alle huidtypes te verfraaien.

Resultaten:
- 24 uur** langhoudend voor een perfecte huid in alle omstandigheden.
- 24 uur** verheldering en correctie voor een verfraaide en egale teint.
- 24 uur** hydratatie voor een perfecte huidkwaliteit.
- 7 keer meer hydratatie en perfectie met de Dior Forever foundation***.

Formule:
Deze make-up primer, geformuleerd met een extract van wilde viooltjes, zorgt voor hydratatie van alle huidtypes en werkt 24 uur**** lang corrigerend. Dankzij de bescherming met UVA-UVB-filters zorgt de primer voor een verbeterde kwaliteit van de teint. Niet-comedogeen (verstopt de poriën niet) - dermatologisch getest.

Gebruikstips:
- Voor een hoogwaardige perfectie en comfort onder alle omstandigheden, breng je de Dior Forever Skin Veil SPF 20-primer aan onder de Dior Forever-foundation, voor 7 keer meer perfectie en hydratatie*****, de hele dag door.

* Bij Dior. ** Instrumentele test met 20 personen voor langhoudendheid en met 11 personen voor hydratatie. *** Instrumentele test met 11 personen voor hydratatie en 15 personen voor perfectie, Dior Forever Skin Veil SPF 20 en de Dior Forever foundation gecombineerd, in vergelijking met alleen de Dior Forever foundation. Resultaten na 24 uur voor hydratatie en direct voor perfectie.
**** Instrumentele test op 20 personen.
***** Instrumentele test met 11 personen voor hydratatie en 15 personen voor perfectie, Dior Forever Skin Veil SPF 20 en Dior Forever foundation gecombineerd, in vergelijking met alleen de Dior Forever foundation. Resultaten na 24 uur voor hydratatie en onmiddellijk voor perfectie.

DIOR49,-

Forever Skin Veil SPF20 Primer

Bekijk meer