J'adore Extrait de Parfum

244,-2023-02-01T02:02:47.678Z244
DIORDIOR J'adore Extrait de Parfum206909009400000
Maat15 ml
Online nog 1 beschikbaar

Met J’adore Extrait de Parfum komen het absolue van de meiroos, de essence van damascusroos, het absolue van Arabisch jasmijn en de essence van ylang-ylang op een intense en duizelingwekkende wijze tot uitdrukking, als een ode aan absolute vrouwelijkheid. Als een waar concentraat van uitmuntendheid, zingen de bloemen in harmonie om dit intense boeket te creëren.

De woorden van François Demachy, parfum creator van Dior ""Het Extrait is het verheven olfactorisch concept van het akkoord. Het is het originele, primaire akkoord van de geur.""

Geurnoten:
J'adore Extrait de Parfum verenigt prestigieuze ingrediënten: Meiroos uit Grasse Damascusroos uit Turkije en Bulgarije Arabische jasmijn uit India Ylang-ylang uit de Comoren en Madagaskar

De flacon:
De J'adore flacon is de moderne uitdrukking van de amfora die Christian Dior koos voor zijn eerste olfactorische creaties. Elke flacon is volledig gemaakt van glas en met de hand verguld met fijn goud, afgesloten met een film, versierd met perfect op elkaar afgestemde gouden draden en verzegeld met een stempel van Dior."

DIOR244,-

J'adore Extrait de Parfum