Winkels & Openingstijden
Klantenservice

La Mousse OFF/ON - Reinigingsschuim

50,-2024-02-25T23:02:18.520Z50
DIORDIOR La Mousse OFF/ON - Reinigingsschuim206609019000000
Maat150 ml
Online nog 2 beschikbaar
La Mousse OFF/ON zuivert de huid en perfectioneert het verwijderen van make-up. Het schuim bestaat voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en biedt een dubbele kracht: die van een gezichtsreiniger en een verzorgende werking.

OFF: reinigt onzuiverheden, beschermt tegen vervuiling en stofdeeltjes uit de stad, verwijdert make-upresten en overtollig talg. Poriën worden gereinigd, de huidtextuur is verfijnd en de teint is egaal.

ON: kalmeert een oncomfortabel gevoel en respecteert de huid, behoudt de hydratatie, beschermt de barrièrefunctie en behoudt de natuurlijke pH-waarde. De huid ziet er gladder en sterker uit.

Het reinigingsschuim voor het gezicht, verrijkt met zuiverende Franse waterlelie afkomstig uit de nieuwe tuin van Dior, bekend om haar zuiverende eigenschappen**, respecteert de hydratatie van de huid en de huidbarrière om de huid maximaal comfort te bieden. De luchtige, weelderige textuur transformeert bij contact met water in melkachtig schuim.

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 10% draagt bij aan de prestatie, de zintuiglijkheid en de stabiliteit van de formule. ** In-vitro test op ingrediënt.

Gebruikstips:
1. Neem een kleine hoeveelheid van La Mousse OFF/ON in de hand. Voeg water toe en laat het reinigingsschuim in de handpalmen schuimen
2. Breng La Mousse OFF/ON met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht en de hals
3. Spoel grondig af met water en droog jouw huid vervolgens af met een schone doek

Niet bewaren bij extreme temperaturen
DIOR50,-

La Mousse OFF/ON - Reinigingsschuim