Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mono Couleur Couture - oogschaduw

39,-
DIORDIOR Mono Couleur Couture - oogschaduw206809105400000

Kleur658 Beige Mitzah

658 Beige Mitzah
Online nog 2 beschikbaar

De iconische Mono Couleur Couture oogschaduw, in haar nieuwe couture doosje, is geïnspireerd op de iconische kleuren van het Huis Dior en biedt een verscheidenheid aan spectaculaire kleuren en finishes: fluweel, mat, satijn, metallic of glitter.

De oogschaduw zorgt voor een langhoudende finish met een hoge kleurintensiteit. De Mono Couleur Couture oogschaduw is verrijkt met aloë vera en pijnboomolie en heeft een romige, comfortabele textuur.

VOORDELEN
- Een romige en comfortabele textuur die zich niet ophoopt in de plooitjes van het ooglid.
- Een intense en langhoudende kleur.
- Verkrijgbaar in meerdere finishes: satijn, fluweel, mat, metallic en glitter.

FORMULE
De Mono Couleur Couture oogschaduw heeft een romige poedertextuur dat een onopgemaakt make-up gevoel geeft. Verrijkt met verzachtend aloë vera-extract en kalmerende pijnboomolie, is het perfect geschikt voor gevoelige ogen. De intense langhoudende kleur is geschikt voor alle huidskleuren.

KLEUREN
In de oogschaduw collectie van Mono Couleur Couture vallen 4 kleuren op als iconische stukken: Denim, Rouge Trafalgar, Beige Mitzah en Pearl Star.

Gebruikstips:
Breng de kleur op het gehele ooglid aan of langs de wimperlijn in de vorm van een eyeliner met de multifunctionele foamapplicator.

DIOR39,-

Mono Couleur Couture - oogschaduw