Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Prestige La Crème Texture Essentielle - Intensief Herstellende Anti-Ageing Crème

Vanaf 146,-
DIORDIOR Prestige La Crème Texture Essentielle - Intensief Herstellende Anti-Ageing Crème207009018100015
Dior Prestige La Crème Texture Essentielle is de eerste intensief herstellende crème van Dior die de tekenen van huidveroudering zichtbaar terugdraait. De huid ziet eruit alsof het hersteld is op drie niveaus: de huidbarrière, de opperhuid en de huidlaag.

Deze gezichtscrème, gecreëerd op basis van de kracht van bloemen en de biologische expertise van Dior, is verrijkt met krachtige ingrediënten van de roos uit Granville, de levenskracht die het hart van de huidverzorging van Dior Prestige vormt. De crème bestaat voor 94%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat het nieuwe rosapeptide, een regeneratie concentraat dat 88 rozenmoleculen, het vitale sap van de roos en 2 peptiden combineert. De crème werkt op de 3 niveaus van de huid: de huidbarrière, de opperhuid en de huidlaag.

De uitzonderlijke formule van deze crème met een verjongend effect helpt de huidstructuur en functionaliteit te herstellen om deze te revitaliseren, te verstevigen en te versterken. Bij elke toepassing zien fijne lijntjes en rimpels er opgevuld uit en lijkt de huidvorm en -structuur hersteld. De huid is egaler en ziet er jonger en stralender uit.

* Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 6% draagt bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.

Gebruikstips:
- Bereid de huid voor met Dior Prestige La Micro-Lotion de Rose
- Vervolg het huidverzorgingsritueel met Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Advanced Serum
- Breng vervolgens Dior Prestige La Crème Texture Essentielle aan
- Maak het ritueel compleet met Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced

DIOR146,-

Prestige La Crème Texture Essentielle - Intensief Herstellende Anti-Ageing Crème