Rouge Dior Forever Lipstick

45,50
DIORDIOR Rouge Dior Forever Lipstick207009018400000

Kleur100 Forever Nude Look

100 Forever Nude Look
Maat3,2 gram
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat3,2 gram

Rouge Dior Forever is de transfer-proof lipstick van Dior die zorgt voor 16 uur* lang draagcomfort en het gevoel van onopgemaakte lippen. Verrijkt met florale lipverzorging, siert de lipstick de lippen in een ultra-gepigmenteerde kleur met een intense matte finish.

Met stralende kleuren, voelen de lippen de hele dag soepel en comfortabel aan: Dior speelt in op zowel het verlangen naar intense kleuren als de behoefte van langdurig comfort. Gedurende 16 uur* is de Rouge Dior Forever lipstick bestand tegen elk contact, zelfs met kleding.

De nachtblauwe huls met een matte finish is het ultieme couture-accessoire met de initialen ''CD'' op de Dior cannage band. Rouge Dior Forever is verkrijgbaar in de iconische Dior-kleuren.

VOORDELEN
Het Huis Dior had het verlangen om de glimlach van elke vrouw in alle gelegenheden te kleden. Vandaag vervult Rouge Dior deze wens door extreem draagcomfort te combineren met de zachtheid van een lipstick:

FORMULE
Deze transfer-proof innovatie is mogelijk dankzij de expertise van de wetenschap van Dior, die hun best compatibele ingrediënten samenbrachten om de uniformiteit en de hechting van de kleur te garanderen zonder af te doen aan de natuurlijke soepelheid van de lippen, die behouden blijven.

Dior zet zich in voor een duurzame schoonheid: Rouge Dior Forever onthult een clean*** formule met een strikte selectie van ingrediënten. Het extract van pioenroos, dat de lippen helpt hun natuurlijke hydratatie te behouden, is van natuurlijke oorsprong.

KLEUREN
Onder de 28 Rouge Dior Forever kleuren vallen er 3 iconische kleuren op:

- 999 Forever Dior, het absolute rood dat de schoonheid van elke vrouw versterkt en waarvan de drie negens worden ontleent aan de eerste twee lipsticks die Christian Dior lanceerde, de 9 en de 99
- 100 Forever Nude Look: een herinterpretatie van de greige New Look uit 1947, een kleur gecreëerd door Christian Dior en bedacht als de perfecte combinatie van grijs en beige. Het perfecte eigentijdse nude
- 720 Forever Icône: een intens rozenhout dat het werk van haar maker, een waar mode-icoon, eert

1 verrassende kleur, verkrijgbaar in een limited edition: 111 Forever Night, het charcoal zwart van Dior.

* Instrumentele test met 30 personen.
** Zelf-evaluatie met 30 personen.
*** Clean: strikte selectie van ingrediënten.

Gebruikstips:
- Prime de lippen met de Rouge Dior Lipbalsem in de kleur 000 Diornatural. Verwijder overtollig product met een tissue
- Contour de lippen voor meer definitie met het Dior Contour lippotlood in de gelijknamige kleur als dat van de lipstick
- Breng de Rouge Dior Forever lipstick direct op de lippen aan en laat 3 minuten drogen om de kleur optimaal te fixeren. Sluit de huls goed na gebruik om alle eigenschappen van de formule te behouden