Bestseller

DIOR

Sauvage Parfum

Vanaf 105,-2022-12-07T05:41:17.120Z105
DIORDIOR Sauvage Parfum206709006900000

Een nieuwe zeer geconcentreerde interpretatie van Sauvage waarin een extreme frisheid wordt gekleurd door warme oriëntaalse tinten en waarvan de woeste schoonheid erom vraagt om op de huid tot leven te komen.

François Demachy, Parfumeur-Créateur van Dior, haalde zijn inspiratie voor deze geur uit de uitgestrekte ongerepte vlaktes onder een diepblauwe nacht, wanneer de intense geuren van een knisperend vuur opstijgen. Het grensverleggende parfum: een variatie op de rijke en bedwelmende geur die de magie van de wijde vlaktes vereert.

Het sandelhout dat in Sauvage Parfum zit, is afkomstig van een plantage op Sri Lanka waar Dior al meer dan 10 jaar mee samenwerkt. Dit kostbare ingrediënt beschikt over rijke nuances en uitzonderlijke kwaliteiten dankzij de bijzondere kweekmethodes. Deze boom is moeilijk om te kweken, en hij wordt daarom aan het begin van de groei begeleid en daarna ‘losgelaten’ in een wilde plantage waar de natuur het overneemt. In deze ruige en natuurlijke omgeving waar de mens niet tussenbeide komt, vervolgt elke boom zijn groei en de strijd om zich te ontwikkelen en te blijven bestaan. Deze boom kan soms wel 100 jaar oud worden en 12 meter hoog. Dat is allemaal nodig om jaar na jaar de unieke geurkwaliteiten te ontwikkelen om de zeldzame krachtige en rijke sandelhout essentie te verkrijgen die in Sauvage wordt gebruikt.

Topnoten: Bergamot
Hartnoten: Lavendel, Sichuan Peper, Steranijs en Nootmuskaat
Basisnoten: Ambroxan en Vanille

DIOR105,-

Sauvage Parfum

Bekijk meer