Diptyque

Het merk staat bekend om de uitgebreide collectie geparfumeerde kaarsen en roomsprays. Het begon met eau de toilettes en eau de parfums. Inmiddels is er een hele collectie geuren. Iedere geur vertelt een verhaal en neemt de drager ervan mee op reis.
  • Home
  • arrow-small__rightDiptyque

Diptyque

113 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
113 artikelen

Diptyque bij de Bijenkorf

Van huisparfums tot eau de parfums en verzorgingsproducten: bij Diptyque vind je bijzondere geuren die ieder een verhaal vertellen. Laat je huis heerlijk ruiken met een geurkaars van Diptyque of kies voor een prachtig ontworpen geur diffuser. Zowel bij de dames- als herencollectie vind je heerlijke parfums, eau de parfums en eau de toilettes van Diptyque. Vergeet ook vooral de zepen van Diptyque niet. Deze ruiken niet alleen verukkelijk maar voeden ook de huid.

Diptyque: What’s in a name

Een boutique is een deur met twee identieke ramen aan de zijkant. De drie oprichters hadden een enorme passie voor kunstgeschiedenis en noemden dit ook wel een diptych, wat naar het Frans vertaalde als diptyque. Deze naam leende zich uitstekend voor hun kleine winkeltje vol rariteiten dat werd geopend aan de Boulevard Saint-Germain in Parijs. Diptyque klinkt in ieder taal chic, eclectisch en poëtisch. Het is dan ook niet vreemd dat dit kleine winkeltje is uitgegroeid tot een wereldwijd geliefd merk.