Mini Eau Rose Eau de Toilette - travel size parfum

95,-
DIPTYQUEDIPTYQUE Mini Eau Rose Eau de Toilette - travel size parfum280609000800000
Maat12 ml
Online nog 2 beschikbaar

Een kenmerkende, elegante diptyque-geur: Eau Rose. Het aroma van de rozen smelt samen met de huid en ontwikkelt ieder uur, net als een echte roos.
De frisse topnoten als bergamot en zwarte bes laten de rozen tot leven komen, zorgen voor een vlijmscherp randje, net als de doornen aan de steel.
Lychee geeft de rozenbladeren karakter. In het midden bevinden zich de vorstelijke rozen: Centifolia Roos en Damascus Roos, even discreet als krachtig. De basisnoot reflecteert de geurevolutie van een roos, verwarmd door de laatste zonnestralen bij schemerlicht, wanneer de roos een sensueel balsamachtige geur zal verspreiden in de nacht.
Witte muskus en ceder zorgen hierbij voor een houtachtige, verleidelijke combinatie met leeraccenten. Een paar druppeltjes honing geven de geur een zoete finish. Geurnoten: rose damascena, rose centifolia, litchi akkoord.

Gebruikstips:
- Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren
- Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar

DIPTYQUE95,-

Mini Eau Rose Eau de Toilette - travel size parfum