Winkels & Openingstijden
Klantenservice

DKNY

59 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
59 artikelen

DKNY bij de Bijenkorf

DKNY is een Amerikaans modemerk van de ontwerpster Donna Karan. Ze lanceerde DKNY in 1984 samen met haar man om de New Yorkse lifestyle mee te geven aan de hele wereld. Donna volgt altijd haar instinct en weet zo vernieuwende, stijlvolle kleding te ontwerpen. Enkel kleding was niet genoeg voor haar, dus begon ze ook het met het ontwerpen van accessoires en lingerie zoals bh’s en slips. Bij de Bijenkorf vind je stijlvolle horloges, elegante tassen en meer van DKNY.

Word verleidelijk met de geuren van DKNY

Bij de DKNY cosmetica vind je heerlijke geuren. Vooral de Eau de Parfums zijn de geuren die het goed doen. Zo is de iconische DKNY Golden Delicious enorm bekend geworden. De bloemige geur werd in 2010 uitgebracht en opent het parfum met een kenmerkende appel, pruim en oranjebloem akkoord. Je versterkt gegarandeerd het zelfvertrouwen door met een verleidelijke geur zoals deze door het leven te gaan. Ook de andere geuren van DKNY zijn erg prettig. Bekijk bijvoorbeeld DKNY Pure Verbena. Dit is een natuurlijke en ontspannende geur door het bloemige hart van jasmijn en kamperfoelie.

Maak de outfit af met DKNY accessoires

Met de accessoires van DKNY maak jij jouw look helemaal af. Een glimmend DKNY horloge kan al wonderen doen! Ga je voor een gouden horloge of toch voor een zilveren horloge? Wie weet zou je beide aanschaffen en hak je deze knoop pas door nadat je jouw outfit voor de dag hebt bepaald. Één ding is zeker, er is keuze genoeg. De DKNY horloges variëren van kleur, maar ook van materiaal. Zo zijn er leren horlogebanden, maar ook stalen horlogebanden. Wat heeft jouw voorkeur?