Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Doing Goods

Doing Goods is een schatkist vol woonaccessoires, textiel en rariteiten vanuit diverse culturen. De oprichters Jan Swinkels en zijn vriendin Aanyoung Yeh reizen de hele wereld rond om vintage meubels, accessoires en inspiratie voor hun eigen ontwerpen te verzamelen. Met de woonaccessoires van Doing Goods geef jij jouw interieur karakter.

Doing Goods

102 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
102 artikelen

Doing Goods bij de Bijenkorf

Doing Goods bestaat sinds 2010 en staat bekend om hun unieke woonitems. Ze reizen heel de wereld over om inspiratie op te doen. En dat is goed te zien in de collectie van Doing Goods met hun opvallende items en kleine details. Voor menig interieurliefhebbers gaat het hart sneller kloppen door de prachtige collectie wonen van Doing Goods.

Karakteristieke woonaccessoires van Doing Goods

Met de bijzondere woonaccessoires van Doing Goods creëer je nog meer sfeer in je huis. Het merk biedt veel verschillende items, zoals gouden fotolijstjes en sierkussens met een opvallende print, of schildpadden deurknoppen en taartservies. Bij Doing Goods kun je het zo gek niet bedenken. Ook je kind kan genieten van de woonitems van Doing Goods. Met de Doing Goods kinderkamer collectie maak je de slaapkamer van je kind nog leuker met een tijger- of luipaard vloerkleed.