Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ontdek het merk Done by Deer

Done by Deer is een Deens design met een opvallend grafisch randje. Het merk combineert innovatief design, veiligheid en een gedurfd kleurgebruik. Dit maakt elk item vrolijk en verassend.

Done by Deer

34 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Done by Deer bij de Bijenkorf

Achter de producten van Done by Deer zit een simpele, doch doeltreffende filosofie. De producten hebben een vooruitstrevend en veilig design waarbij er gebruik is gemaakt van verrassende kleuren. Ideaal voor families die babybedjes en –speelgoed zoeken dat goed valt te integreren in de rest van het interieur. Ieder item wordt met de uiterste zorg behandeld om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Babyspeelgoed en babybedden van Done by Deer

In het assortiment Done by Deer speelgoed bij de Bijenkorf vind je de meest schattige babybedjes, poppenbedden en baby gym speelgoed. Het baby gym speelgoed heeft een handig ontwerp waarbij je de speeltjes op diverse manieren kunt ophangen. De speeltjes zijn speciaal ontworpen om jouw baby te prikkelen dankzij kleurrijke details, knisperende materialen en belletjes. Ook heeft Done by Deer een aantal fraaie babybedjes in de collectie. De bedjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.