Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Night Serum - nachtserum

290,-
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm Night Serum - nachtserum119209099200000
Maat30 ml
Online nog 2 beschikbaar

Het Night Serum van Dr. Barbara Sturm is speciaal ontwikkeld om de nachtelijke regeneratiefase van de huid te ondersteunen. Een van de belangrijkste ingrediënten, Cotton Thistle Extract, ondersteunt en stimuleert collageen en regenereert de huidbarrière, waardoor een droge en gestreste huid wordt tegengegaan.

De antioxiderende eigenschappen van Senna Alata-extract ondersteunen de eigen bescherming van de huid tegen door UV veroorzaakte schade, terwijl een extract van Poria Cocos de huidirritatie vermindert en de huid verstevigt en kalmeert. Beta-Glucan kalmeert de huid en vermindert roodheid, terwijl het krachtige plantenextract Postelein het huidantioxidantensysteem activeert de huid en beschermt tegen aanvallen van vrije radicalen.

Het actieve ingrediëntconcentraat gebruikt de nacht om in de huid te dringen en voorziet het van hyaluronzuur. Plankton-extract helpt rimpels te verminderen en maakt de teint onmiddellijk egaler. Over het algemeen ziet de huid er na het ontwaken 's ochtends jeugdig, gladder en frisser uit. Het serum is geschikt voor alle huidtypes.

Gebruikstips: 
- Breng 's avonds een pipetlengte aan op de palm van je hand en verspreid deze over je gezicht
- Wanneer het Night Serum is geabsorbeerd, breng dan Dr. Barbara Sturm Face Cream aan 

Dr. Barbara Sturm290,-

Night Serum - nachtserum