Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Cleansing Cream - gezichtsreiniger

100,-
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream - gezichtsreiniger119209097306125
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat125 ml
Maat125 ml

Als onderdeel van haar bestseller SUPER ANTI-AGING COLLECTIE, en haar 360º benadering van anti-aging huidverzorging, breidt Dr. Sturm haar expertise op het gebied van moleculaire wetenschap uit tot een nieuwe reinigingsinnovatie, de SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM.

De geur- en sulfaatvrije formule is een krachtige aanvulling op de bestaande reinigingslijn van Dr. Sturm. Geschikt voor de rijpere en droge huid of bij kouder weer. De multi-tasking reinigingscrème verwijdert vuil, make-up en andere resten op milde wijze van de huid, zonder essentiële oliën te verwijderen of de huid droog te laten aanvoelen. Zelfs na het wassen van je gezicht wordt de huid gevoed en koolhydraten dringen door in de epidermis om krachtige anti-aging moleculen en intensieve hydratatie tot diep in de huid te leveren.Koolhydraten gebaseerd op moleculen genaamd Glycanen laten een fysieke beschermende barrrére achter die oxidatieve schade veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen voorkomt. 

Bij dagelijks gebruik laat de SUPER ANTI-AGING CLEANSING CREAM de huid er verfrist, gevoed, evenwichtig en gezond uitzien. 

Gebruikstips:
Voor het verwijderen van zware make-up: breng een hoeveelheid ten grootte van een hazelnoot aan op de huid en masseer zachtjes.Voeg lauw water toe om een melkachtige emulsie te krijgen en spoel daarna goed af.

Voor het dagelijks reinigen: maak de huid nat, breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en masseer zachtjes. Spoel goed af.