The Brightening Kit - verzorgingsset

200,-2023-01-31T03:50:52.122Z200
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm The Brightening Kit - verzorgingsset119209167000000
Online nog 5 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Dr. Barbara Sturm's Brightening Kit balanceert de huidtint, minimaliseert geleidelijk zichtbare tekenen van pigmentatie en beschermt de huid tegen milieuvervuiling.
De 6-stappen huidverzorgingsroutine is speciaal geformuleerd voor doffe en ongelijkmatige teint; het verhoogt de helderheid voor een zichtbaar stralendere en helderdere huid. De kit bevat Dr. Barbara sturm's cleanser, enzyme cleanser, anti-pollution drops, brightening serum, brightening face lotion en brightening face cream in een reisvriendelijke katoenen canvas tas.

Fine-Foam Cleanser, 50 ml
Doseer het schuim in je hand en breng het in cirkelvormige bewegingen aan op je gezicht. Spoel vervolgens grondig af met lauw water. Gebruik in de ochtend en 's nachts.

Enzyme Cleanser, 20 ml
Plaats een hoeveelheid poeder ter grootte van een muntstuk in de palm van je hand en voeg vervolgens lauw water toe om het in een zacht schuim te werken. Breng royaal over je gezicht aan om een zacht schuim te creëren en af te spoelen. Gebruik 2-3 keer per week. Als je een vette huid hebt, gebruik dit product dan dagelijks en 1-2 keer per week als je huid gevoelig is.

Anti-pollution Drops, 10 ml
Dispenseer de hoeveelheid van een volledige pipet in de palm van je hand en breng aan op het gezicht, oog en nekgebied met behulp van een zachte klopbeweging.

Brightening Serum, 10 ml
Dispenseer de hoeveelheid van een pipetlengte van het serum in de palm van je hand en breng het aan op je gezicht. Dep voorzichtig in je huid.

Brightening Face Lotion, 20 ml
Breng aan in de ochtend. Klop voorzichtig om de nek en het gezicht.

Brightening Face Cream, 20 ml
Breng aan in de avond. Klop voorzichtig om de nek en het gezicht.

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Dr. Barbara Sturm200,-

The Brightening Kit - verzorgingsset