Dr. Barbara Sturm

The Glow Kit+ - verzorgingsset

185,-129,5030%
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm The Glow Kit+ - verzorgingsset119209099600000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Straal met The Glow Kit van Dr. Barbara Sturm. De set bestaat uit zeven reisverpakkingen die je huid reinigen, hydrateren en glans geven.

Cleanser 50 ml
Schud voor gebruik. Wrijf het schuim in je hand en breng met cirkelvormige bewegingen aan op je gezicht. Spoel grondig af met lauwwarm water. 's Ochtends en 's Avonds gebruiken.

Facial Scrub 20 ml
Breng aan op het gezicht en nek in cirkelvormige bewegingen, spoel dan grondig af met lauw water. Gebruik twee keer per week, na het reinigen van je gezicht.

Face Mask 10 ml
Breng het masker royaal aan op je gezicht en laat het 10-15 minuten intrekken, tot het volledig is opgedroogd. Wrijf het er dan zachtjes af. Twee tot drie keer per week gebruiken.

Hyaluronic Serum 10 ml
Breng een volle pipet serum aan in je hand en verspreid het over je hele gezicht, dep het zachtjes in je huid.

Face Cream 20 ml
Breng voorzichtig aan op je gezicht, rondom de ogen, nek en decolleté. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

Anti-Aging Primer 20 ml
Gebruik na het reinigen van je gezicht of na het aanbrengen van de Face Cream. gebruik voor het beste resultaat je vingertoppen, foundationkwast of make-upspons om de primer aan te brengen. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten in cirkelvormige bewegingen. Laat de primer een minuut intrekken voordat je je make-up aanbrengt. Geschikt voor alle huidtypen. Bij een vette huid, gebruik de primer in plaats van een dagcrème.

Glow Drops 10 ml
Breng een paar druppels gelijkmatig aan over je gezicht, rondom de ogen en nek en dep het zachtjes in de huid. Draag over je make-up of combineer met je favoriete huidverzorgingsproduct voor die #STURMGLOW.

Bekijk meer