Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dr. Barbara Sturm

The Good Vitamin C Serum

140,-
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm The Good Vitamin C Serum119209144000000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat30 ml
Maat30 ml

The Good Vitamin C Serum is Dr. Barbara Sturm’s nieuwste serum, bestaand uit een unieke mix van Vitamine C en drie huidvriendelijke vormen van een concentratie die absorberend, veilig en zacht voor de huid is.

Het serum bevat een actieve ingrediëntencomplex met olie-oplosbaar Vitamine C, THD, stabiliserend, synthetische Vitamine C in glucosidische vorm, en een extract van Kakadum Pruim, een vrucht die een potente bron is van plantaardige Vitamine C.

Samen helpen ze het reduceren van oneven pigmentatie en verbetert het de huidtoon. Tegelijkertijd biedt het anti-oxidatieve bescherming tegen omgevingsstressors, voor een heldere en gelijkmatige teint.

Het serum bevat ook zink, wat de absorptie van Vitamine C in de huid laat toenemen. Bovendien ondersteunt Vitamine C de formatie van collageen, wat nodig is voor een jong ogende huid.

The Good Vitamin C Serum bevat een concentratie van 5% Vitamine C die veilig en zacht op de huid is. Hogere concentraties blijven niet stabiel op de huid, wat ontsteking kan veroorzaken en schadelijk kan zijn voor de huidbarrière functie.