Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dr. Barbara Sturm

The Summer Kit - verzorgingsset

225,-
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm The Summer Kit - verzorgingsset119209264700090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Dr. Barbara Sturm's nieuwe SUMMER KIT 2022 bevat de belangrijkste producten om een gehydrateerde, gezonde en stralende huid te behouden tijdens de warmere maanden. De volledige 7-stappen huidverzorgingsroutine wordt geleverd in een herbruikbare, gele neopreen tas, die deel uitmaakt van Dr. Sturm's migratie naar duurzame verpakkingen.

De set bevat full, deluxe en mini maten:
- Face Mask - gezichtsmasker
- Hyaluronic serum 
- Calming serum
- Face Cream - dagcrème
- Sun Drops SPF50
- Hydrating Face Mist
- Aloë Vera Gel

De SUMMER KIT beschermt uw huid tegen UVA- en UVB-stralen en helpt de oxidatieve en andere belastingen van blootstelling aan de zon aan te pakken.

Gebruikstips:
- Face Mask gezichtsmasker: Minstens twee tot drie keer per week aanbrengen na het reinigen, met behulp van het miniborsteltje. Laat het masker 10-15 minuten intrekken, zodat het volledig in de huid kan trekken, en verwijder het daarna met lauw water. Voor een intensieve behandeling laat u het masker zitten tot het opgedroogd is en niet meer zichtbaar is, alvorens het er met zachte bewegingen af te wrijven.
- Hyaluronic serum: Breng een paar druppels van het serum gelijkmatig aan op uw gezicht, oogzone en hals en klop het zachtjes in.
- Calming serum: Breng een paar druppels van het serum gelijkmatig aan op uw gezicht, oogzone en hals en klop het zachtjes in. Wacht tot het serum is opgenomen voordat u Dr. Barbara Sturm's FACE CREAM aanbrengt. Om de gevoeligheid van de huid te verminderen, regelmatig 's morgens en/of 's avonds gebruiken.
- Face Cream dagcrème: Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté, en op de tere huid rond de ogen.
- Sun Drops SPF50: Breng SUN DROPS SPF 50 royaal aan 15 minuten vóór blootstelling aan de zon en breng het product opnieuw aan zoals aangegeven. Vermijd de middagzon en breng regelmatig opnieuw aan om de bescherming tegen de zon te behouden, zoals aangegeven, vooral na transpireren, zwemmen of afdrogen met een handdoek.
- Hydrating Face Mist: Houd de flacon op een halve armlengte afstand van uw gezicht, sluit uw ogen en breng drie pompjes aan. Het product kan zo royaal worden gebruikt als u nodig hebt, afhankelijk van uw huidtype. Gebruik 's morgens om uw teint te verkwikken en te hydrateren en overdag als een snelle opfrisser.
- Aloë Vera Gel: Breng na het reinigen of douchen een dunne laag aan op het gezicht of lichaam en masseer zachtjes in. Zo vaak als nodig opnieuw aanbrengen.

Actieve ingrediënten:
- Gezichtsmasker: Kaolien, zoete amandelolie, posteleine-extract, aloë vera, vitamine E, kamille
- Hyaluronic serum: Hyaluronzuur, Posteleonextract
- Calming serum: Echium Plantagineum, Zonnebloemextract, Ballonvine, Posteleanextract, Zoete Amandelolie, Glycerine, Panthenol
- Face Cream dagcrème: Postelein Extract, Skullcap, Vitamine E, Panthenol, Squalaan, Sheaboter, Maïsolie, Glycerine
- Sun Drops SPF50: Chemische UV-filters, Glycerine, Arginine, Vitamine E, Panthenol, Beta-Glucan, Posteleonextract, Hyaluronzuur, Carnosine, Vitamine C
- Hydrating Face Mist: Hyaluronzuur, posteleanextract, citroenextract, aloë vera, broccoli-extract, cactusvijg, panthenol, allantoïne
- Aloë Vera Gel: Aloë Vera gel (90%), postelein, panthenol (provitamine B5)