Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Niet verkrijgbaar Dr. Martens

Dit merk is niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van producten die je wellicht interesseren.

Dr. Martens niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

De Dr. Martens is de ultieme legerlaars. Je herkent de lage schoenen en laarzen altijd aan de gele stiksels op de zool en vindt ze in verschillende kleuren. Of je nu kiest voor traditioneel zwart of een trendy kleur van het seizoen: de schoenen van Dr. Martens zijn geschikt voor dames, heren en kinderen.

De Dr. Martens 1460 veterboot

De 1460 veterboot is één van de meest iconische schoenontwerpen. Vele Britse subculturen, waaronder de mods, skinheads en punks gebruikten deze laars om zich af te zetten tegen de mainstream. Ook vandaag de dag is de Dr. Martens veterboot ontzettend geliefd bij een modeminnend publiek. Maar ook casual vaders, moeders en zelfs kinderen lopen weg met de Dr. Martens 1460. De originele Dr. Martens zijn zwart of kersenrood, maar tegenwoordig komen de Dr. Martens veterboots in vele hippe dessins. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laars met glitter, een regenboog design of pailletten?