Dr. Martens

De iconische veterlaars van Dr. Martens was in eerste instantie bestemd voor fabrieksarbeiders en postbezorgers. Al snel werden de Dr. Martens laarzen als modestatement geadopteerd door Britse subculturen die de Dr. Martens boot droegen om te rebelleren tegen de middenklasse. Nog steeds staat Dr. Martens symbool voor individuele stijl en zelfexpressie.
  • Home
  • arrow-small__rightDr. Martens

Dr. Martens

22 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

Dr. Martens schoenen bij de Bijenkorf

De Dr. Martens is de ultieme legerlaars. Bij de Bijenkorf vind je de Dr. Martens laarzen voor dames en kinderen in verschillende kleuren. Of je nu kiest voor tradtioneel zwart of een trendy kleur van het seizoen. Je herkent de lage schoenen en laarzen altijd aan de gele stiksels op de zool.

De Dr. Martens 1460 veterboot

De 1460 veterboot is één van de meest iconische schoen ontwerpen. Vele Britse subculturen, waaronder de mods, skinheads en punks gebruikte deze laars om zich af te zetten tegen de mainstream. Ook vandaag de dag is de Dr. Martens veterboot ontzettend gelief bij een modeminnend publiek. Maar ook casual vaders moeders en zelfs kinderen lopen weg met de Dr. Martens 1460. De originele Dr. Martens zijn zwart of kersenrood. Tegenwoordig komen de Dr. Martens veterboots in vele hippe dessins. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laars met glitter, een regenboog design of pailletten.

Dr. Martens biedt meer dan de veterboot

Naast de 1460 veterboot in uiteenlopende dessins, vind je bij Dr. Martens ook lage veterschoenen en chelsea boots, maar altijd met een rauw Dr. Martens randje. Laat je inspireren door de hippe ontwerpen uit de Dr. Martens damesschoenencollectie, Dr. Martens herenschoenencollectie of de Dr. Martens kinderschoenencollectie.

Shop Dr. Martens met korting in de Dr. Martens Sale.