Drie Dwaze Dagen

In 2016 zullen er geen Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf plaatsvinden. In lijn met de premium experience strategie zullen prijspromoties steeds verder worden afgebouwd.

De Drie Dwaze Dagen was een spraakmakend fenomeen dat uniek was in Nederland. De Drie Dwaze Dagen is ontstaan in 1984, tijdens de economische crisis in de jaren '80. Op 27 september 1984 vond de eerste editie plaats. Voorafgaand aan de 32ste editie van de Drie Dwaze Dagen maakte de Bijenkorf bekend dat er het jaar daarna geen Drie Dwaze Dagen zou plaatsvinden. De artikelen die speciaal voor deze dagen werden ingekocht, werden tegen dwaze prijzen verkocht.

Het speciale aanbod was drie dagen lang verkrijgbaar en elke dag was het aanbod anders. De Drie Dwaze Dagen werd in de volksmond ook wel de ‘Dolle Dwaze Dagen’ of de ‘DDD’ genoemd. Het assortiment van de Drie Dwaze Dagen was zowel in de winkels van de Bijenkorf als in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast waren de artikelen verkrijgbaar via de boekjes in de Bijenkorf App.

Het aanbod van 2015 bestond uit toonaangevende dames- en herenmode merken als DKNY, Diesel, Tommy Hilfiger, Gaastra, McGregor, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash. Ook merken als Fab, Selected Femme, UGG en Longchamp behoorden al tot het Drie Dwaze Dagen-assortiment.

Aanbiedingen

Bekijk extra kortingen op ons huidige assortiment.