Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dsquared2

De filosofie van Dsquared2 is een edgy mix van Canadese iconografie, verfijnde Italiaanse snit en speelse sensualiteit. De collecties zijn een naadloze versmelting van contrasten. In de Dsquared2 kids collectie vind je comfortabele kleding om lekker in te bewegen.
  • Home
  • arrow-small__rightDsquared2

Dsquared2

168 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
168 artikelen

Dsquared2 bij de Bijenkorf

Ontdek de ready-to-wear collecties van Dsquared2 bij de Bijenkorf. De damesmode van Dsquared2 is ontworpen in krachtige silhouetten, camouflageprints en intense kleuren. Kenmerkend voor de herenmode van Dsquared2 is het gebruik van denim, leer en opvallende prints. Ook de kindermode van Dsquared2 is verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De Dsquared2 kids collectie is edgy en comfortabel tegelijkertijd.

Dsquared2 voor dames, heren en kinderen

Dsquared2 is opgericht door een Canadees-Italiaanse tweeling Dean en Dan Caten. De broers verhuisden naar Italië om daar in 1995 hun eerste collectie te lanceren. Al snel openden ze de ene na de andere winkel in Amerika en Europa. Dsquared2 ontwerpt kleding, schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kinderen. De edgy mix en verfijnde Italiaanse snit zijn kenmerkend voor Dsquared2. Iedere collectie bevat eigenzinnige prints, ruwe afwerkingen en karakteristiek denim.