Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Mens

Het zijn onze medewerkers die de Bijenkorf zo bijzonder maken. Wij zorgen voor duurzame inzetbaarheid door ze iedere dag een inspirerende, leuke en veilige werkomgeving te bieden en door ervoor te zorgen dat ze mee ontwikkelen met veranderende technologische en economische omstandigheden. We willen de beste retailer van Nederland zijn op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Duurzame inzetbaarheid

  • Met ons uitgebreide opleidings- en trainingsprogramma stellen we al onze medewerkers van winkelvloer tot directie in staat (door) te groeien en hun talenten te ontwikkelen. In 2016 werden 400 trainingen en opleidingen gerealiseerd voor 3.200 medewerkers. Onze medewerkers hebben toegang tot een speciale mobile academy app, waarmee ze zelf de regie kunnen voeren over hun eigen ontwikkeling.
  • In 2017 hebben al onze inkopers een duurzaamheidstraining doorlopen en is onze Responsible Retail App geïmplementeerd. Deze helpt inkopers bij het maken van duurzamere keuzes in het inkoopproces.
  • Wij controleren onze processen en locaties voortdurend op veiligheids- en gezondheidsrisico’s voor onze medewerkers, leveranciers, partners en klanten. In 2016 hebben we veel geïnvesteerd in bewustwording en kennis, onder andere door VCA-trainingen voor technische en creatieve operationele medewerkers in onze winkels en op het servicekantoor.

Ons duurzaamheidsbeleid richt zich op vier speerpunten. Lees meer over de andere drie punten: