Aangepaste levertijden tijdens de Sale

De mens

Het zijn onze medewerkers die de Bijenkorf zo bijzonder maken. Wij zorgen voor duurzame inzetbaarheid door ze iedere dag een inspirerende, leuke en veilige werkomgeving te bieden en door ervoor te zorgen dat ze mee ontwikkelen met veranderende technologische en economische omstandigheden. Wij willen de beste retailer van Nederland zijn op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Duurzame inzetbaarheid

  • Al onze fulltime medewerkers hebben een persoonlijk vitaliteitsbudget dat ze naar eigen inzicht kunnen gebruiken voor gezondheid en persoonlijk welzijn. Wij organiseren vitaliteitsdagen en workshops over fysieke en geestelijke vitaliteit om medewerkers te informeren en te stimuleren zelf aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te werken.
  • Met ons uitgebreide opleidings- en trainingsprogramma stellen wij al onze medewerkers van winkelvloer tot directie in staat (door) te groeien en hun talenten te ontwikkelen. In 2017 werden 400 trainingen en opleidingen gerealiseerd voor 3.200 medewerkers. Onze medewerkers hebben toegang tot een speciale Mobile Academy app, waarmee ze zelf de regie voeren over hun eigen ontwikkeling.
  • In 2017 hebben al onze inkopers een duurzaamheidstraining doorlopen en is onze Responsible Ratail app geïmplementeerd. Deze helpt inkopers bij het maken van duurzame keuzes in het inkoopproces.
  • Wij controleren en bewaken onze processen en locaties voortdurend op veiligheids- en gezondheidsrisico's voor medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Wij investeren in bewustwording en kennis met specifieke trainingen die bijdragen aan een gezonde en veilige omgeving voor iedereen.
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl