Dyson

AirWrap complete multistyler - nikkel / roze

600,-
DysonDyson AirWrap complete multistyler - nikkel / roze489601001000000

KleurRoze

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

AirWrap complete multistyler van Dyson. Een multistyler voor volumineuze krullen, golvende lokken of glad haar dat minder kroest.

Met de pre-styling föhn word je haar klaar gemaakt voor het stylen, het natte haar blijft iets vochtig. Daarna kies je voor de linksom of rechtsom draaiende opzetstuk en creër je binnen een handomdraai volumineuze of golvende lokken. De harde ontkrullende borstel ontkrult het haar, zodat het minder kroest en gladder is. De zachte ontkrullende borstel is voor glad haar, alsof het net geföhnd is. Met de ronde volumeborstel wordt de lucht langs het haar geleid voor meer volume.

Een intelligente warmteverdeling meet de temperatuur van de luchtstroom en regelt de warmte om te zorgen dat deze altijd lager is dan 150 graden. Door het Coanda-effect in de opzetstukken, wordt het haar aangetrokken en wikkelt het zich om de rol. Hierdoor zijn klemmen of handschoenen overbodig.

Deze multistyler bevat:
- Links en rechts draaiende omzetstukken voor symmetrsiche krullen (30 mm)
- Links en rechts draaiende omzetstukken voor symmetrsiche krullen (40 mm)
- Harde ontkrullende borstel
- Zachte ontkrullende borstel
- Ronde volumeborstel
- Opbergdoos

Ontdek meer over de Dyson Airwrap Multistyler hier.