Dyson

Corrale

Corrale stijltang - nikkel / roze

449,-
DysonDyson Corrale stijltang - nikkel / roze489601002400000

KleurRoze

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

De enige stijltang met flexibele platen die zich aanpassen om het haar te verzamelen. Verbeterde styling. 50% minder haarschade.¹ Met of zonder snoer. Onze flexibele mangaan-koperlegeringsplaten zijn afgestemd op de dikte van een mensenhaar, waardoor ze het haar netjes verzamelen en het in model brengen. Dankzij de controle die deze flexibele platen bieden, kun je dezelfde stijl creëren met minder hitte. Dit geeft een glanzend, steil resultaat en minder pluizig haar.²

Intelligente warmteregeling. Een geïntegreerd sensorsysteem reguleert de temperatuur van de platen 100 keer per seconde, zodat de ingestelde temperatuur nooit wordt overstegen. Kies uit drie warmte-instellingen - 165°C, 185°C en 210°C – afhankelijk van jouw haartype, lengte en gewenste stijl.

Thermische prestaties, met of zonder snoer. Een krachtige 4-cellige lithium-ionbatterij levert dezelfde thermische prestaties als een stijltang met snoer. De Dyson Corrale™ stijltang levert tot 30 minuten draadloze styling³ en laadt zich volledig op binnen slechts 70 minuten. En als je langer de tijd nodig hebt, sluit je eenvoudig de magnetische 360°-oplaadkabel aan voor de hybride oplaadmodus.

Klaar om te reizen. Dankzij het universele voltage en een vliegfunctie kun je de stijltang gewoon in jouw handbagage meenemen.*

¹ Thermische schade gemeten door middel van haarsterkte, bij het creëren van een gelijkwaardige haarstijl. Getest met flexibele versus onbuigzame platen.
² Rechtstreekse beeldanalyse van behandeld versus onbehandeld haar.
³ De exacte gebruiksduur is afhankelijk van je haar en stylinggewoonten.
* Er gelden strengere bepalingen in Japan waardoor er niet met de stijltang naar of vanuit Japanse luchthavens mag gevlogen worden.

Lees alles over de Dyson Corrale hier

Vind meer informatie over de Dyson Corrale hier.