Dyson

Supersonic

Supersonic 2021 föhn met Flyaway accessoire - zwart / nikkel

449,-
DysonDyson Supersonic 2021 föhn met Flyaway accessoire - zwart / nikkel489601006100000

KleurZwart

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Dyson Supersonic - de föhn opnieuw uitgevonden

Bij haardrogers met een grote motor moet deze in de kop worden geplaatst omdat hij nergens anders past. Daarom is het ontwerp van haardrogers sinds de jaren 60 niet meer veranderd. Dyson heeft de motor van de haardroger in het handvat gezet waardoor er een betere balans ontstaat en de haardroger er anders uitziet. Alle functies en eigenschapen zijn onder de loep genomen.

Intelligente warmteregeling voor glanzend haar. De Dyson Supersonic™ haardroger gebruikt een intelligente warmteregeling om Dyson’s optimale temperatuur te handhaven en zo beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen. Glaskop-thermistor: Deze meet de temperatuur van de uitgaande lucht 20 maal per seconde en geeft dit direct door aan de microprocessor. Microprocessor: Deze slimme microprocessor berekent snel instructies en corrigeert het dubbele verwarmingselement.

Dyson heeft niet alleen haardrogen veranderd, maar ook het haar stylen veranderd. De Dyson Supersonic™ haardroger komt met verschillende magnetische opzetstukken.

Flyaway attachment
Maakt pluizig haar glad, voor een gladde glanzende finish

Stylingconcentrator
Style het haar deel voor deel met een nauwkeurige, gecontroleerde luchtstroom. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de rest in de war raakt.

Diffuser
Verspreidt lucht gelijkmatig rond het haar. Stimuleert een natuurlijke droging, waardoor het haar minder kroest en meer glanst.

Gentle Air opzetstuk
Vervangend opzetstuk voor zachte luchtstroom voor de Dyson Supersonic™ haardroger.

Opzetstuk met brede tanden
Speciaal ontworpen voor krullend en getextureerd haar en heeft robuuste tanden om het haar langer te maken terwijl het droogt.

Lees alles over de Dyson Supersonic hier

Bekijk meer