Advies Perfect gestyled haar

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

Wassen, kleuren, drogen, weer ontkleuren, föhnen, stijlen, krullen en uitkammen; ons haar heeft heel wat te verduren. Daarom heeft Dyson drie prachtige producten ontwikkeld die je haar perfect in model brengen én laten glanzen zonder het te beschadigen. Creëer binnen mum van tijd een salonwaardige look vanuit huis.

Dyson Corrale stijltang Prachtig steil voor iedere dag

Maak in de video kennis met Eva die haar week begint met de Dyson Corrale stijltang. Het resultaat blijft meerdere dagen goed waardoor ze niet alleen op werk, maar ook tijdens etentjes én zelfs in de sportschool profijt heeft van haar gladde en glanzende look. Als je haar maar goed zit!

Dyson Corrale stijltang

Een gladde en glanzende look is heel divers en past bij iedere outfit. De Dyson Corrale stijltang is de enige stijltang met flexibele koperen platen, waardoor ze zich aanpassen om het haar te verzamelen en je veel gemakkelijker én sneller je hele haar hebt gestyled. Creëer nu die fantastische verzorgde look met 50% minder haarbeschadiging.

De Corrale stijltang is maar liefst 30 minuten draadloos te gebruiken en door de hybride oplaadmodus is hij in korte tijd weer opgeladen. Ben je veel onderweg? Dankzij het universele voltage en de vliegfunctie kun je de Corrale ook in je handbagage mee nemen. Handig!

Dyson Supersonic haardroger Föhn je haar als een professional

Maak in de video kennis met Tiffany die fan is van de Dyson Supersonic haardroger. Om haar natuurlijke krullen extra te accentueren gebruikt ze het Diffuser opzetstuk. De Diffuser verspreidt de lucht waardoor haar krullen minder kroezen en er mooie glanzende krullen ontstaan.

Dyson Supersonic haardroger

De Dyson Supersonic™ haardroger met drie magnetische styling-accessoires is speciaal ontworpen om het haar te beschermen tegen hoge temperaturen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over beschadigd haar.

Door de krachtige luchtstroom is het droogproces namelijk niet alleen afhankelijk van warmte en blijft de temperatuur onder de 150 °C. Dit resulteert in zijdezacht, glanzend haar na het föhnen. Elke dag opnieuw, alsof je een persoonlijke haarstylist in huis hebt.

Dyson Airwrap multistyler Eindeloos veel mogelijkheden

Maak in de video kennis met Elize die helemaal klaar is voor het weekend. Met de Dyson Airwrap heeft ze door de verschillende opzetstukken eindeloos veel mogelijkheden voor het creëren van een speelse look. Laat die haarcomplimentjes maar komen!

Dyson Airwrap multistyler

De Dyson Airwrap is een innovatieve multi-styling tool voor krullend, golvend en glad geföhnd haar. Met de verschillende opzetstukken zoals gladmakende borstels, een volumeborstel en een pre-styling föhn is de Airwrap van alle markten thuis.

Ook beschikt de Airwrap over intelligente warmteregeling en aerodynamische luchtstromen. Met dit zogeheten Coanda-effect wordt lucht afgebogen, waardoor de haren als vanzelf naar het opzetstuk worden geleid. Geen klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen meer!

De Dyson Airwrap™ styler gebruikt enkel lucht om volumineuze krullen en golvend haar te creëren. Zo wordt je haar tegelijkertijd gestyled en gedroogd, zonder te hoge temperaturen en kans op beschadiging.

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.