Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Advies Perfect gestyled haar

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Wassen, kleuren, drogen, weer ontkleuren, föhnen, stijlen, krullen en uitkammen; ons haar heeft heel wat te verduren. Daarom heeft Dyson drie prachtige producten ontwikkeld die je haar perfect in model brengen én laten glanzen zonder het te beschadigen.

Corrale stijltang

Een glanzend, steil resultaat en minder pluizig haar met minder hitte. De Dyson Corrale is de enige stijltang met flexibele platen die zich aanpassen om het haar te verzamelen. Deze stijltang is maar liefst 30 minuten draadloos te gebruiken en door de hybride oplaadmodus is hij binnen mum van tijd opgeladen.

Ben je gek op reizen? Dankzij het universele voltage en de vliegfunctie kan deze stijltang mee in je handbagage. Voortaan kun je ook op je favoriete vakantiebestemming een salonwaardige look in een handomdraai creëren.

Supersonic haardroger

De Dyson Supersonic™ haardroger met drie magnetische styling-accessoires is speciaal ontworpen om het haar te beschermen tegen hoge temperaturen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over beschadigd haar.

Door de krachtige luchtstroom is het droogproces namelijk niet alleen afhankelijk van warmte en blijft de temperatuur onder de 150 °C. Dit resulteert in zijdezacht, glanzend haar na het föhnen. Elke dag opnieuw, alsof je een persoonlijke haarstylist in huis hebt.

Airwrap multi-styling

De Dyson Airwrap is een innovatieve multi-styling tool voor krullend, golvend en glad geföhnd haar. Met de verschillende opzetstukken zoals gladmakende borstels, een volumeborstel en een pre-styling föhn is de Airwrap van alle markten thuis.

Ook beschikt de Airwrap over intelligente warmteregeling en aerodynamische luchtstromen. Met dit zogeheten Coanda-effect wordt lucht afgebogen, waardoor de haren als vanzelf naar het opzetstuk worden geleid. Geen klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen meer!

De Dyson Airwrap™ styler gebruikt enkel lucht om volumineuze krullen en golvend haar te creëren. Zo wordt je haar tegelijkertijd gestyled en gedroogd, zonder te hoge temperaturen en kans op beschadiging.

Ontdek Dyson Airwrap

Nog nooit was haarstyling zo snel, makkelijk en veilig. Ga voortaan met een perfect gestylede coupe de deur uit met de Dyson Airwrap.

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten. Meer over Dyson