Advies Adem in, adem uit...

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Een schone kamer is de basis voor een fijn en veilig thuis, maar wat gebeurt er met vuil dat je niet kunt zien? Gelukkig zijn zorgen over vervuilde lucht verleden tijd met de innovatieve luchtreinigers van Dyson.

Dyson luchtreinigers

De luchtreinigers van Dyson zijn ontworpen om de luchtkwaliteit in huis goed en gezond te houden. Dit gebeurt door middel van drie intelligente sensoren die automatisch vuile deeltjes en gassen in de lucht detecteren. Vervolgens wordt de lucht gereinigd en opnieuw verspreid.

Op het ingebouwde LCD-scherm kun je zien wat de temperatuur is en welke gassen en deeltjes er op dit moment in de kamer zijn. De machine verspreidt meer dan 290 liter gereinigde lucht per seconde, zodat de schone frisse lucht alle hoeken van de kamer bereikt.

Virussen en bactiëren

Zeker als we veel tijd binnen doorbrengen, kan het klimaat in huis snel verslechteren. Gelukkig zijn de luchtreinigers van Dyson hier volledig op ingespeeld. Ze verwijderen namelijk maar liefst 99,95% van de onzichtbare allergenen, virussen en bacteriën uit de lucht, zodat het hele gezin weer veilig kan ademen.

Dyson Pure Hot + Cool

Waar functionaliteit en schoonheid samenkomen

App

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en reguleer deze met de Dyson Link app. Bedien de Dyson Pure Cool™ luchtreinigende ventilator en controleer de luchtkwaliteit rechtstreeks vanaf je apparaat.

Met de Dyson Link app kun je overal en altijd de luchtkwaliteit in huis checken en aanpassen. De app geeft een real-time rapport over de luchtkwaliteit, temperatuur, luchtvochtigheid en de levensduur van het filter. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Pure Hot + Cool

Om een hele kamer goed te reinigen en verwarmen, gaat de Dyson Hot+Cool™ verwarmende luchtreinigingsventilator verder dan de standaard testcondities. Door automatisch vuile deeltjes en gassen te detecteren, ultrafijne deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde en verwarmde lucht te verspreiden met behulp van Air Multiplier™ technologie, is deze luchtreiniger de beste in zijn klasse.

Dyson Pure Cool Me

Schone, koele lucht om dag en nacht van te genieten

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.