Advies Stofzuigen anno 2020

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Stofzuigen: misschien niet het leukste klusje in huis, maar wel een met een groot resultaat. En met de Dyson V11 steelstofzuiger ben je sneller klaar dan ooit tevoren.

Steelstofzuiger V11

De Dyson V11 steelstofzuiger heeft de hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Deze stofzuiger optimaliseert op intelligente wijze de zuigkracht en gebruiksduur door continu het vloertype te detecteren en vervolgens het vermogen aan te passen. Dit zorgt voor een grondige reiniging van alle vloertypen.

Daarnaast heeft de Dyson V11 de krachtigste vloerzuigmond van Dyson ooit. Stugge nylonborstels dringen diep door in het tapijt om hardnekkig vuil te verwijderen en zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen stof van harde vloeren en uit kieren.

Dyson V11 Absolute

Stofzuigen als nooit tevoren

Bekijk deze stofzuiger

Drie krachtige reinigingsstanden

De drie reinigingsstanden van de Dyson V11™ stofzuiger zijn bedoeld voor uiteenlopende taken. Hierdoor beschik je altijd over het juiste vermogen, waar je ook schoonmaakt.

Zo kun je kiezen voor de Eco modus, met een gebruiksduur van 60 minuten en geschikt voor schoonmaakklussen op alle vloertypen.

Daarnaast is er de Auto modus, die zich zoals de naam al suggereert automatisch aanpast aan elke vloer. Deze stand biedt hierdoor het optimale evenwicht tussen zuigkracht en gebruiksduur.

Heb je écht behoefte aan een krachtpatser op de vloer? Schakel dan de boost modus in voor een twee keer zo grote zuigkracht en een optimaal resultaat.

LCD scherm

Het geavanceerde LCD scherm laat de resterende gebruiksduur zien per modus, zodat je volledige controle hebt over elke schoonmaakklus. Ook geeft het scherm onderhoudsmeldingen, zoals herinneringen voor filteronderhoud en verstoppingsmeldingen, voor een optimale prestatie.

Snoerloze technologie

De snoerloze technologie van Dyson zorgt voor een grondige reiniging en maakt het eenvoudiger om in en rondom het huis schoon te maken.

De Dyson V11 stofzuiger heeft de zuigkracht van een conventionele stofzuiger en de flexibiliteit van een snoerloze stofzuiger. De gepatenteerde cycloontechnologie verwijdert deeltjes zo klein als 0,3 micrometer en is zacht voor harde vloeren, maar hard voor vuil.

Dyson Stofzuigers

Vergelijk hier het nieuwste assortiment snoerloze stofzuigers

Bekijk de stofzuigers

Dyson

Dyson is een bedrijf dat gedreven wordt door innovatie. Dyson kijkt naar dagelijkse problemen en zoekt naar een oplossing. De technologie van Dyson blijft innoveren en verrassen met nieuwe producten.