Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Eastpak

Het merk presenteert een nieuwe collectie rugzakken met hippe look, gestoken in een iconisch jasje. Ontworpen voor comfort met gevoerde achterkant en klaar om meegenomen te worden naar de stad, school of waar je maar wilt.

Eastpak

151 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
151 artikelen

Eastpak bij de Bijenkorf

Eastpak is het Amerikaanse lifestylebrand wat ontwerpt voor jong en oud. Al in de jaren vijftig begon de productie van de eerste tassen. Aangezien vandaag de dag nog altijd de artikelen van Eastpak worden gedragen kan worden gesteld dat het merk er een is waar je echt op kan vertrouwen. Eastpak is veruit het beste merk voor een goed gemaakte, duurzame en goed ontworpen tas.

Eastpak voor iedereen en elke situatie

Er bestaan diverse type Eastpak tassen en het merk weet deze dan ook in verschillende vormen en groottes te ontwerpen. De compacte designs maken de tassen geschikt voor iedereen, waardoor er voor zowel dames, heren als kinderen een tas te vinden is van het Amerikaanse merk. Van een schooltas met bijpassende etui om in de studiebanken te gebruiken tot een reistas of trolley van Eastpak om mee op een trip naar het buitenland. Voor elke situatie heeft Eastpak een oplossing om al jouw benodigdheden bij de hand te hebben. Ontdek onder andere de zeer geliefde Padded Pak R en de Provider tassen van Eastpak in de online wereld van de Bijenkorf.