Eastpak

Het merk presenteert een nieuwe collectie rugzakken met hippe look, gestoken in een iconisch jasje. Ontworpen voor comfort met gevoerde achterkant en klaar om meegenomen te worden naar de stad, school of waar je maar wilt.

Eastpak

121 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 121 artikelen
48 van 121 gezien

Eastpak bij de Bijenkorf

Eastpak is het Amerikaanse lifestylebrand wat ontwerpt voor jong en oud. Al in de jaren vijftig begon de productie van de eerste tassen. Aangezien vandaag de dag nog altijd de artikelen van Eastpak worden gedragen kan worden gesteld dat het merk er een is waar je echt op kan vertrouwen. Eastpak is veruit het beste merk voor een goed gemaakte, duurzame en goed ontworpen tas.

Eastpak voor iedereen en elke situatie

Er bestaan diverse type Eastpak tassen en het merk weet deze dan ook in verschillende vormen en groottes te ontwerpen. De compacte designs maken de tassen geschikt voor iedereen, waardoor er voor zowel dames, heren als kinderen een tas te vinden is van het Amerikaanse merk. Van een schooltas met bijpassende etui om in de studiebanken te gebruiken tot een reistas of trolley van Eastpak om mee op een trip naar het buitenland. Voor elke situatie heeft Eastpak een oplossing om al jouw benodigdheden bij de hand te hebben. Ontdek onder andere de zeer geliefde Padded Pak R en de Provider tassen van Eastpak in de online wereld van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl