Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sonos elektronica

Met het draadloze Home Sound System Sonos vul je je héle huis met feilloos klinkend geluid. Neem met de Sonos-app volledige controle over je luisterbeleving en stream je favoriete sounds naar alle kamers. Met het Smart Speakersysteem van Sonos dompel je je onder in puur en glashelder geluid.

7 artikelen
Filter & sorteer
7 artikelen
7 van 7 gezien

Met het draadloze Home Sound System Sonos vul je je héle huis met feilloos klinkend geluid. Neem met de Sonos-app volledige controle over je luisterbeleving en stream je favoriete sounds naar alle kamers. Met het Smart Speakersysteem van Sonos dompel je je onder in puur en glashelder geluid.

Over Sonos

Ben je op zoek naar de ultieme home cinema ervaring of luister je gewoon graag naar muziek van hoge kwaliteit? Dan zit je met de audio apparatuur van Sonos goed. Sonos biedt een draadloos hifi systeem waarmee je in iedere kamer in huis geniet van een vol geluid.
Het assortiment van Sonos bestaat uit verschillende apparaten die allen met elkaar te combineren zijn. De Sonos speakers bedien je eenvoudig met de Sonos app voor Android en Apple. Naast de standaard speakers vind je in het assortiment van Sonos ook bijzondere items, zoals de Sonos PLAYBAR en de Sonos SUB. Deze soundbar en subwoofer zorgen ervoor dat het geluid van je televisie meer diepte krijgt en helderder klinkt. Door gebruik te maken van de verschillende componenten kun je jouw huidige speakers toevoegen aan het Sonos multiroom systeem. Het assortiment van het draadloze Home Sound System bestaat dus uit verschillende producten die allemaal één doel hebben: je hele huis of kantoor vullen met perfect klinkend geluid.

Verschillende Sonos apparaten

Door verschillende Sonos artikelen met elkaar te combineren creëer je je eigen home cinema set of home sound system. Sonos heeft namelijk meerdere soorten producten die feilloos met elkaar samenwerken. Om bijvoorbeeld het geluid van de tv met Sonos te optimaliseren is er de Playbase of Playbar. Daarnaast heb je de Sub die het luisteren naar muziek een nieuwe dimensie geeft door aan het geluid een diepe lage bas toe te voegen. De welbekende Sonos losse speakers zoals de Play:1, Play:3 en Play:5 zijn er om muziek door het hele huis te luisteren. Deze kun je dus ook door het hele huis plaatsen of aan andere producten koppelen om zo een home cinema effect te realiseren. Voor welke combinatie in huis kies jij? Bekijk het assortiment met Sonos producten zoals de Sonos Playbar, Playbase, Subwoofer, Soundplate, Soundbar en de draadloze speakers.

Hoe werkt de bediening van Sonos elektronica?

Het bijzondere van Sonos is dat je alles kunt besturen door middel van de Sonos app. Het enige wat je dus eigenlijk nodig hebt voor de besturing is internet. Om het voor jezelf zo overzichtelijk mogelijk te maken kun je in de app verschillende groepen aanmaken. Denk bijvoorbeeld aan groepen zoals ‘woonkamer,’ ‘slaapkamer’ of ‘badkamer.’ Die groepen kun je vervolgens zowel los van elkaar of gezamenlijk aansturen. Zo kun je dus in alle verschillende kamers in huis dezelfde muziek afspelen. Ook fijn: de Sonos app ondersteunt vrijwel alle bekende muziekdiensten, zoals Spotify, Apple Music en meer.