Nieuw merk

Elemis

Dynamic Resurfacing Peel & Reset - peeling

92,-73,6020%2023-03-31T00:00:16.774Z73.6
ElemisElemis Dynamic Resurfacing Peel & Reset - peeling119209289200000
Maat30 ml
Online nog enkele items beschikbaar
Een klinisch bewezen* herstellende peeling die de glans, textuur en helderheid onmiddellijk verbetert en de huid ondersteunt met voedende hydratatie. Ontdek professionele gezichtsresultaten vanuit het comfort van jouw huis met deze nieuwe generatie twee stappen resurfacing-behandeling. De klinisch bewezen* formule laat de oppervlaktelagen van de huid zacht maar effectief los en versnelt de natuurlijke celvernieuwing in 14 dagen. Een oplossing voor een doffe huid, doordat het de aanblik van verkleuring, zichtbare poriën en ouderdomsvlekken verbetert zonder dat de huid droog of geïrriteerd aanvoelt. De Phase 1 Peel wordt aangedreven door gepatenteerde^ Tri Enzyme Technology en een huidvriendelijke mix van fytinezuur, ellaginezuur en amandelzuur. Deze krachtige formule verjongt en verbetert de helderheid. Doordrenkt met voedend berkensap en herstellend porseleinbloem microbiota-extract, kalmeert de Phase 2 Reset, de huid na de peeling door middel van diepe hydratatie. Deze innovatieve en essentiële huidverzorging zorgt in slechts twee stappen voor een opmerkelijke huidverzachtende en verhelderende teint. Na één keer aanbrengen ziet de huid er stralender en vernieuwd uit met een onberispelijk, glasachtig uiterlijk.

Gebruikstips:
- Gebruik twee keer per week. Breng 3 pompjes van fase 1 aan op de huid, vermijd de oog- en lipgebieden. Na 15 minuten afspoelen. Masseer vervolgens 3 pompjes van Phase 2 in de huid totdat deze volledig is geabsorbeerd
- Een tintelend gevoel en roodheid kunnen optreden, pleistertest voor gebruik. Afwassen als het niet prettig voelt
- Gebruik zoals aangegeven. Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Gebruik altijd een zonnebrandcrème of vermijd blootstelling aan de zon na gebruik van producten die AHA's bevatten. Bij contact met de ogen grondig uitspoelen.

Elemis73,60

Dynamic Resurfacing Peel & Reset - peeling

Bekijk meer