Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Elvine

Elvine vindt zijn oorsprong in Göteborg. Het onvoorspelbare weer in deze Zweedse havenstad dreef de street artist Daniel Mäland ertoe om een functionele en stijlvolle jassencollectie op de markt te brengen. Elvine is geïnspireerd op het maritieme leven, de arbeiderscultuur en het gevoel voor humor van de inwoners van Göteborg.
  • Home
  • arrow-small__rightElvine

Elvine bij de Bijenkorf

Jassen van Elvine zijn tegen iedere weersomstandigheid bestemd en zien er daarnaast ook nog eens enorm stijlvol uit. In onze online shop bij de Bijenkorf vind je Elvine jassen voor dames én heren: in allerlei varianten. Zo vind je onder andere stijlvolle parka’s, maar ook mooie én warme winterjassen, regenjassen en windjacks. Deze jassen zijn in klassieke en subtiele kleuren verkrijgbaar: denk daarbij aan zwart en donkerblauw en legergroen.

Verchillend type Elvine jassen voor dames en heren

Voordat je een jas uitzoekt, is het niet onbelangrijk om na te gaan waar je deze jas het meest voor gaat gebruiken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een warme jas? Ga dan voor een van de Elvine winterjassen voor dames of Elvine winterjassen voor heren: deze zijn volledig gevoerd, waardoor je de hele winter warm blijft! Ga je echter voor een jas waarin je altijd droog blijft, ook dan biedt Elvine de oplossing met mooie Elvine regenjassen voor dames en Elvine regenjassen voor heren. Daarnaast vind je ook fijne parka’s van Elvine voor dame, parka’s van Elvine voor heren en warme gewatteerde jassen voor dames en gewatteerde jassen voor heren.