Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Emporio Armani

Ontdek bij het Italiaanse Emporio Armani verfijnde, tijdloze kleding van hoge kwaliteit. Naast kleding kun je hier ook terecht voor luxe accessoires en schoenen.

Emporio Armani

785 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
785 artikelen

Emporio Armani bij de Bijenkorf

Giorgio Armani richtte in 1975 zijn gelijknamige modemerk op in Milaan. Emporio Armani is een Italiaans modehuis en staat symbool voor elegantie, luxe en tijdloze mode. Het merk onderscheid zich binnen de modewereld door damesmode, herenmode en kindermode te produceren binnen verschillende lijnen met een eigen identiteit. Emporio Armani staat voor zelfverzekerdheid en door Italiaans vakmanschap ontstaat elk seizoen weer een elegante collectie van mode en accessoires.

De mooiste Emporio Armani labels: EA7, Emporio Armani en Giorgio Armani

Het modemerk Emporio Armani bestaat uit verschillende labels. Zo heeft de lijn Emporio Armani een kenmerkende sophisticated stijl met een clean look. De collectie bestaat uit alledaagse kleding en accessoires, waaronder T-shirts en polo’s met het arend logoprint en slank gesneden fits van overhemden en broeken. Emporio Armani is de lijn welke vooral op de jongere generatie is gericht, waardoor veel trendgevoelige items zijn terug te vinden in de collectie. Het zeer geliefde EA7 is een lijn welke tevens op de jonge doelgroep is gericht en waarbinnen sportieve sportswear en accessoires voor buitenshuis verkrijgbaar zijn. Giorgio Armani is de volwassenere lijn van het modemerk en ontwerpt met Italiaans vakmanschap sophisticated en luxe ontwerpen met een tijdloze stijl. Bij de Bijenkorf zijn hiervan veelal accessoires terug te vinden, waaronder zonnebrillen voor heren van Emporio Armani.

Ontdek luxe accessoires en fijne cosmetica voor dames en heren

Natuurlijk bestaat de collectie van Emporio Armani niet alleen uit confectie, maar ook zijn er ook diverse cosmetica en accessoires te vinden. In de damesmode van Emporio Armani collectie zijn verzorgingsproducten te vinden onder de Giorgio Armani Beauty lijn, waaronder geuren als Sì en Armani Privé. Ook voor heren zijn er producten te vinden voor de uiterlijke verzorging in de collectie herenmode van Emporio Armani. Waaronder de heerlijke en zeer geliefde parfums Acqua di Gio en Code. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op zoek bent naar stijlvolle accessoires. In dat geval zijn er tal van luxe Emporio Armani sieraden voor dames en horloges voor heren van Emporio Armani verkrijgbaar op de website van de Bijenkorf.